Yaşlılar unutulmadı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.09.2023 - 11:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 11:26
 

Yaşlılar unutulmadı

Konyaaltı Belediyesi sosyal hizmet uzmanları, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden uzmanlar, yaşlı sakinlerin belediyeden beklentilerini dinledi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları unutmadı. Konyaaltı Belediyesi Yaşlılar Kreşi'ndeki sosyal hizmet uzmanları yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, belediyeden istek ve beklentilerini dinledi. Ziyaretlerden memnun olduklarını dile getiren İsmet Köklü, “Çok memnun oldum. Allah razı olsun sizden. Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim" dedi. İsmet Köklü'nün kızı Şermin Meriç Yapar ise Konyaaltı Belediyesi'ne yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Yaşlıların önemsenmesi,yaşlılara yönelik farkındalığın artırılması çok güzel bir şey. Yaşlıların ayrı bir dünyası var. Yaşlılarımızı yok saymamak lazım" dedi. Erol Aytaç ziyaretten dolayı çok duygulandığını belirterek, “Konyaaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e başarılar diliyorum. Hep bu yolda yürüsün. Yolu şaşmasın" diye konuştu.  'YAŞLILARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ' 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Konyaaltı ilçesindeki yaşlıları evlerinde ziyaret ettiklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Belediye olarak bizlerden beklentilerini ve taleplerini dinleyip not alıyorlar. İlçemizde yaşayan yaşlı vatandaşlarımızın istek ve arzularına göre ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Bizler de bir gün yaşlanacağız. Yaşlı vatandaşlarımızın hayattayken kıymetini bilmemiz gerekiyor. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.    
Konyaaltı Belediyesi sosyal hizmet uzmanları, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden uzmanlar, yaşlı sakinlerin belediyeden beklentilerini dinledi.

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyesi 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçede yaşayan yaşlıları unutmadı. Konyaaltı Belediyesi Yaşlılar Kreşi'ndeki sosyal hizmet uzmanları yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, belediyeden istek ve beklentilerini dinledi. Ziyaretlerden memnun olduklarını dile getiren İsmet Köklü, “Çok memnun oldum. Allah razı olsun sizden. Bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim" dedi. İsmet Köklü'nün kızı Şermin Meriç Yapar ise Konyaaltı Belediyesi'ne yapmış olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Yaşlıların önemsenmesi,yaşlılara yönelik farkındalığın artırılması çok güzel bir şey. Yaşlıların ayrı bir dünyası var. Yaşlılarımızı yok saymamak lazım" dedi. Erol Aytaç ziyaretten dolayı çok duygulandığını belirterek, “Konyaaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'e başarılar diliyorum. Hep bu yolda yürüsün. Yolu şaşmasın" diye konuştu. 

'YAŞLILARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ'

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Konyaaltı ilçesindeki yaşlıları evlerinde ziyaret ettiklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Belediye olarak bizlerden beklentilerini ve taleplerini dinleyip not alıyorlar. İlçemizde yaşayan yaşlı vatandaşlarımızın istek ve arzularına göre ekiplerimiz çalışmalarını yürütüyor. Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Bizler de bir gün yaşlanacağız. Yaşlı vatandaşlarımızın hayattayken kıymetini bilmemiz gerekiyor. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.