aohbet islami chat omegla türk sohbet cinsel sohbet dini chat

Yayladaki evin bahçesi yabani hayvanların mekanı oldu

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.06.2025 - 19:22, Güncelleme: 10.06.2025 - 19:22
 

Yayladaki evin bahçesi yabani hayvanların mekanı oldu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Akarca Yaylası’nda bir evin güvenlik kamerası, aynı noktada birer dakika arayla görüntülenen atmaca ve kurdu kaydetti.

haberimizvar.net- Gazipaşa’nın Akarca Yaylası’nda bir evin bahçesinde kurulan güvenlik kameralarına, kısa aralıklarla bir atmaca ve bir kurt takıldı. Aynı açıda, birer dakika arayla görüntülenen yaban hayvanları, görsel bir doğa şöleni sundu. Aynı noktada sadece bir dakika arayla kaydedilen bu iki yabani hayvan, bölgede yaban hayatının ne kadar aktif olduğunu gözler önüne serdi. "DOĞANIN İÇİNDE YAŞAMAK BÜYÜK BİR SORUMLULUK" Görüntülerin kaydedildiği evde yaşayan Mustafa Atalay, yaşadıkları şaşkınlığı ve heyecanı dile getirdi. Atalay, "Görüntüleri izleyince önce inanamadım. Bahçemizin ortasında önce bir atmaca, sonra bir kurt… İkisi de birer dakika arayla oradan geçmiş. Doğayla iç içe yaşıyoruz ama bu kadar yakın temas insanı hem büyülüyor hem de düşündürüyor. Yaylada küçükbaş hayvanlarımız, tavuklarımız var. Onların güvenliği için daha fazla önlem almamız gerektiğini fark ettik. Bu ortamda yaşamak çok güzel ama aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Bu bölgede bulunan hayvan sahiplerinin de mutlaka tedbirli olmaları gerekiyor. Doğada yaşıyoruz, buralar bizler gibi yaban hayvanlarının da evi" dedi.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı Akarca Yaylası’nda bir evin güvenlik kamerası, aynı noktada birer dakika arayla görüntülenen atmaca ve kurdu kaydetti.

haberimizvar.net- Gazipaşa’nın Akarca Yaylası’nda bir evin bahçesinde kurulan güvenlik kameralarına, kısa aralıklarla bir atmaca ve bir kurt takıldı. Aynı açıda, birer dakika arayla görüntülenen yaban hayvanları, görsel bir doğa şöleni sundu. Aynı noktada sadece bir dakika arayla kaydedilen bu iki yabani hayvan, bölgede yaban hayatının ne kadar aktif olduğunu gözler önüne serdi.

"DOĞANIN İÇİNDE YAŞAMAK BÜYÜK BİR SORUMLULUK"

Görüntülerin kaydedildiği evde yaşayan Mustafa Atalay, yaşadıkları şaşkınlığı ve heyecanı dile getirdi. Atalay, "Görüntüleri izleyince önce inanamadım. Bahçemizin ortasında önce bir atmaca, sonra bir kurt… İkisi de birer dakika arayla oradan geçmiş. Doğayla iç içe yaşıyoruz ama bu kadar yakın temas insanı hem büyülüyor hem de düşündürüyor. Yaylada küçükbaş hayvanlarımız, tavuklarımız var. Onların güvenliği için daha fazla önlem almamız gerektiğini fark ettik. Bu ortamda yaşamak çok güzel ama aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Bu bölgede bulunan hayvan sahiplerinin de mutlaka tedbirli olmaları gerekiyor. Doğada yaşıyoruz, buralar bizler gibi yaban hayvanlarının da evi" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.