Ali Aktaş
Köşe Yazarı
Ali Aktaş
 

Serik’te Kadir Kumbul rüzgarı

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Antalya özelinde gözlemlediğim kadarıyla en heyecanlı ilçe Serik. Herkesin bildiği gibi, Serik geçmişten bu güne sağın kalesidir. Bu güne kadar sol, Serik’te hiç seçim kazanamadı. Ama 31 Mart'ta sanki durum değişmiş, ilk defa CHP, Serik’te seçim kazanacak gibi ve bunun’da en büyük faktörü  Dr. Kadir Kumbul. Uzun yıllar Serik’te Başhekim Yardımcılığı yapan Kumbul, her kesimin gönlünü fethetmiş. Entelektüel yapısı ile her gittiği yerde kadınların ve gençlerin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Dr. Kadir Kumbul, sanki şimdiden başkanlığını ilan etmiş gibi. Benim de konuştuğum vatandaşlar, ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vereceğiz diyorlar. Bunun nedenini sorduğumda aldığım cevap şu: "Biz Serik Devlet Hastanesi'ne ne zaman hastamız olup gitsek, Kadir Doktorun kapısı sürekli açık olurdu. Bırakın muayeneyi ve ameliyatı, muayene sırası alamadığımız zaman dahi kendisi bizzat bizimle gelir, sıramızı alırdı." Kumbul’un Serik aşkı Dr. Kadir Kumbul, ''Serik ilçesinin bir evladı olarak sizlere hizmet etmek için yola çıktım. Sağlık sektöründeki uzun yılların ardından, Serik'e olan sevdam ve topluma hizmet etme arzumla Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Sağlık Bakanlığı'nda görev yaparken, 2012 yılında Serik ilçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanarak, sağlık hizmetlerini daha etkin bir şekilde koordine etme fırsatı buldum. Görevim esnasında değerli Serik halkına hizmet etmenin hazzını yakaladım. Bu hizmet etme aşkını ilçemle paylaşmak adına Serikli vatandaşlarımız için belediye başkanı olarak tecrübelerimi aktarmaya karar verdim.'' Dr. Kadir Kumbul, hekimlikteki gösterdiği başarıyı sanki belediye başkanlığında da gösterecek gibi.
Ekleme Tarihi: 21 Mart 2024 - Perşembe

Serik’te Kadir Kumbul rüzgarı

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Antalya özelinde gözlemlediğim kadarıyla en heyecanlı ilçe Serik. Herkesin bildiği gibi, Serik geçmişten bu güne sağın kalesidir. Bu güne kadar sol, Serik’te hiç seçim kazanamadı. Ama 31 Mart'ta sanki durum değişmiş, ilk defa CHP, Serik’te seçim kazanacak gibi ve bunun’da en büyük faktörü  Dr. Kadir Kumbul. Uzun yıllar Serik’te Başhekim Yardımcılığı yapan Kumbul, her kesimin gönlünü fethetmiş.

Entelektüel yapısı ile her gittiği yerde kadınların ve gençlerin yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Dr. Kadir Kumbul, sanki şimdiden başkanlığını ilan etmiş gibi. Benim de konuştuğum vatandaşlar, ilk defa Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy vereceğiz diyorlar. Bunun nedenini sorduğumda aldığım cevap şu: "Biz Serik Devlet Hastanesi'ne ne zaman hastamız olup gitsek, Kadir Doktorun kapısı sürekli açık olurdu. Bırakın muayeneyi ve ameliyatı, muayene sırası alamadığımız zaman dahi kendisi bizzat bizimle gelir, sıramızı alırdı."

Kumbul’un Serik aşkı

Dr. Kadir Kumbul, ''Serik ilçesinin bir evladı olarak sizlere hizmet etmek için yola çıktım. Sağlık sektöründeki uzun yılların ardından, Serik'e olan sevdam ve topluma hizmet etme arzumla Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Sağlık Bakanlığı'nda görev yaparken, 2012 yılında Serik ilçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevine atanarak, sağlık hizmetlerini daha etkin bir şekilde koordine etme fırsatı buldum. Görevim esnasında değerli Serik halkına hizmet etmenin hazzını yakaladım. Bu hizmet etme aşkını ilçemle paylaşmak adına Serikli vatandaşlarımız için belediye başkanı olarak tecrübelerimi aktarmaya karar verdim.''

Dr. Kadir Kumbul, hekimlikteki gösterdiği başarıyı sanki belediye başkanlığında da gösterecek gibi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.