Ebru Küçükaydın
Köşe Yazarı
Ebru Küçükaydın
 

Antalya seçmeni ATATÜRK sevgisinde buluştu

Yerel seçimlere sayılı günler kala Antalya'da nefes nefese bir yarış var. Elbette Antalya'da seçim yarışının en önemli etabı Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi... Antalya seçmeni 31 Mart Pazar günü sandık başında Antalya'nın en güvenilir kişisini 'Büyükşehir Belediye Başkanı'nı seçecek. Seçim kampanyası boyunca Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayları projelerini anlatmaya çalışıyor. Bazıları ayakları yere basan projeler olsa da, bazıları için 'hayal satan projeler' gözüyle bakıyor Antalya seçmeni... Pekala Antalya seçmeni sadece projelere göre mi karar veriyor? Belediye başkan adaylarının mesajları seçmenin tercihinde ne denli etkili oluyor? İşte bu noktada Atatürk sevgisi öne çıkıyor... Atatürk sevgisi öne çıkınca da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek'in Atatürk sevgisine, özgürlüklere yönelik, milli bayramların eskisi gibi kullanılacağına yönelik mesajlarının Antalya seçmenini pozitif yönde etkilediği, hatta heyecanlandırdığı gözleniyor. 'Bu kanıya nereden vardın?'sorusunu hemen akıllara gelebilir... Antalya seçmeninin sosyal medya paylaşımlarından Böcek'in mesajlarından etkilendiğini, seçmenin Atatürk sevgisinin Böcek'in mesajlarında birleştiğini, buluştuğunu görmek hiç de zor değil. Antalya seçmeninin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek'in Atatürk sevgisiyle ilgili mesajlarına sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlardan bazılarını ben de sizlerle paylaşmak istedim. Bakınız Antalya seçmeni, Atatürk sevgisiyle ilgili sosyal medyadan hangi paylaşımları yapmış: 'Muhittin Böcek Başkanı seviyoruz, her zaman konuşmasına Atatürk'le başlayıp, Atatürk'le bitiriyor. Atatürk'ün hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir dediği şehrimize çok yakışıyor' 'Muhittin Başkan her konuşmasını Cumhuriyet ve Atatürk'le tamamlar. 1 Nisan'da Cumhuriyetimizle,  Atatürk'le güzel bir Antalya sabahı için Cumhuriyetle kalın, Atatürk'le kalın' 'Bugüne kadar Atatürk diyen tek başkan Muhittin Böcek'tir. Çakma Atatürkçü, Çakma Antalyalıyı istemiyoruz'  Görüldüğü gibi koşullar ne olursa olsun kırmızı çizgilerimiz olan Atatürk sevgisi ve Cumhuriyetten ve ilkelerinden vazgeçmiyor, ödün vermiyor. Antalya seçmeni, Böcek'in Atatürk ve Cumhuriyet sevgisiyle ilgili mesajlarında birleşmiş, buluşmuş. Bu birliktelik ve buluşma elbette sandığa da yansıyacak.
Ekleme Tarihi: 22 Mart 2024 - Cuma

Antalya seçmeni ATATÜRK sevgisinde buluştu

Yerel seçimlere sayılı günler kala Antalya'da nefes nefese bir yarış var. Elbette Antalya'da seçim yarışının en önemli etabı Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi...

Antalya seçmeni 31 Mart Pazar günü sandık başında Antalya'nın en güvenilir kişisini 'Büyükşehir Belediye Başkanı'nı seçecek. Seçim kampanyası boyunca Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayları projelerini anlatmaya çalışıyor. Bazıları ayakları yere basan projeler olsa da, bazıları için 'hayal satan projeler' gözüyle bakıyor Antalya seçmeni...
Pekala Antalya seçmeni sadece projelere göre mi karar veriyor?

Belediye başkan adaylarının mesajları seçmenin tercihinde ne denli etkili oluyor?
İşte bu noktada Atatürk sevgisi öne çıkıyor...

Atatürk sevgisi öne çıkınca da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek'in Atatürk sevgisine, özgürlüklere yönelik, milli bayramların eskisi gibi kullanılacağına yönelik mesajlarının Antalya seçmenini pozitif yönde etkilediği, hatta heyecanlandırdığı gözleniyor.
'Bu kanıya nereden vardın?'sorusunu hemen akıllara gelebilir...

Antalya seçmeninin sosyal medya paylaşımlarından Böcek'in mesajlarından etkilendiğini, seçmenin Atatürk sevgisinin Böcek'in mesajlarında birleştiğini, buluştuğunu görmek hiç de zor değil. Antalya seçmeninin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek'in Atatürk sevgisiyle ilgili mesajlarına sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlardan bazılarını ben de sizlerle paylaşmak istedim. Bakınız Antalya seçmeni, Atatürk sevgisiyle ilgili sosyal medyadan hangi paylaşımları yapmış:

'Muhittin Böcek Başkanı seviyoruz, her zaman konuşmasına Atatürk'le başlayıp, Atatürk'le bitiriyor. Atatürk'ün hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir dediği şehrimize çok yakışıyor'
'Muhittin Başkan her konuşmasını Cumhuriyet ve Atatürk'le tamamlar. 1 Nisan'da Cumhuriyetimizle,  Atatürk'le güzel bir Antalya sabahı için Cumhuriyetle kalın, Atatürk'le kalın'
'Bugüne kadar Atatürk diyen tek başkan Muhittin Böcek'tir. Çakma Atatürkçü, Çakma Antalyalıyı istemiyoruz' 

Görüldüğü gibi koşullar ne olursa olsun kırmızı çizgilerimiz olan Atatürk sevgisi ve Cumhuriyetten ve ilkelerinden vazgeçmiyor, ödün vermiyor. Antalya seçmeni, Böcek'in Atatürk ve Cumhuriyet sevgisiyle ilgili mesajlarında birleşmiş, buluşmuş. Bu birliktelik ve buluşma elbette sandığa da yansıyacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.