İbrahim Akkaya
Köşe Yazarı
İbrahim Akkaya
 

Emekli Partisi kazandı!

31 Mart yerel seçimleri öncesinde 'Emekli Partisi'ne çağrı yapmıştım. Dedim ki ' Emekli Partisi'ni kursak açık ara seçimi kazanır, ülkeyi adam gibi yönetiriz'. Emekli Partisi, bu çağrıma uydu, hem de ne uyma. Antalya'da ve Türkiye genelinde oyları sildi, sürdü, iktidar partisine kolay kolay unutamayacağı bir ders verdi. Önceki seçimlerde Z kuşağına büyük görev düştüğünü düşündük ve yazdık ama olmamıştı. Emekli Partisi ile görevini emekliye yakışan şekilde yaptı, kendisine 10 bin lira maaşı, et kuyruğunu layık görenleri sandığa gömdü. 1 Nisan sabahının en önemli kazanını Emekli Partisi oldu. Şaka bir yana gülmeyi unutmuştuk. Bu sabah ofise gelirken Antalyalıların yüzünün güldüğünü gördüm, gururlandım içim içime sığmadı, saklamaya gerek yok gözlerim doldu, gururlandım, sandık zaferinde benim de payım var düşüncesiyle adeta seke seke ofisin yolunu tuttum. Pekala görevimiz bitti mi Emekli Partisi? Asıl mücadele şimdi başlıyor. Türkiye'nin aydınlık yarınlarını oluşturmada, gelecek kuşaklara hür, demokrat, Cumhuriyetçi, Atatürkçü bir Antalya, bir Türkiye emanet etmek için seçimin galibi CHP'yi ve CHP'li belediye başkanlarını denetleme yanlışlarını söyleme zamanı şimdi. Daha yaşanabilir bir Antalya ve Türkiye için el ele kol kola, kafa kafaya vermenin, Antalya'nın ve Türkiye'nin değerlerini korumanın zamanıdır şimdi. CHP BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRMELİ Mütevazi olmanın gereği yok, sandıkta zaferi hepimiz kazandık. Düşünebiliyor musunuz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda bir ilke imza attık. CHP'li Muhittin Böcek ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde ikinci kez başkanlığını kazanmasına oylarımızla katkı verdik. Kepez'de Mesut Kocagöz'le, Alanya'da Osman Tarık Özçelik ile belediye başkanlığını söke söke aldırdık. Serik'te tam 93 yıl sonda CHP'nin Doktor Kadir Kumbul ile belediye başkanlığı seçimini kazanmasındaki payımız büyük. Döşemealtı'nda Menderes Dal'ın, Aksu'da İsa Yıldırım'ın, Korkuteli'nde Saniye Caran'ın kazanmasında anketlere inat oylarımızla destek olduk. İlkay Akca ile Akseki'de adeta devrim yaparak belediye başkanlığının CHP'ye geçmesinde önemli katkılarımız oldu. Kaş, Demre, Elmalı gibi ilçelerde malum çevrelerin şans vermediği CHP adaylarının belediye başkanı olmasında kuşkusuz bizim de katkımız büyük...Sizi daha fazla yormak istemem. Kazanan Antalya oldu, kazanan Türkiye oldu. Kazanan Emekli Partisi oldu. Emekli Partisi'nin tüm üyelerine yürekten selam sevgi...
Ekleme Tarihi: 01 Nisan 2024 - Pazartesi

Emekli Partisi kazandı!

31 Mart yerel seçimleri öncesinde 'Emekli Partisi'ne çağrı yapmıştım. Dedim ki ' Emekli Partisi'ni kursak açık ara seçimi kazanır, ülkeyi adam gibi yönetiriz'. Emekli Partisi, bu çağrıma uydu, hem de ne uyma. Antalya'da ve Türkiye genelinde oyları sildi, sürdü, iktidar partisine kolay kolay unutamayacağı bir ders verdi. Önceki seçimlerde Z kuşağına büyük görev düştüğünü düşündük ve yazdık ama olmamıştı. Emekli Partisi ile görevini emekliye yakışan şekilde yaptı, kendisine 10 bin lira maaşı, et kuyruğunu layık görenleri sandığa gömdü. 1 Nisan sabahının en önemli kazanını Emekli Partisi oldu. Şaka bir yana gülmeyi unutmuştuk.

Bu sabah ofise gelirken Antalyalıların yüzünün güldüğünü gördüm, gururlandım içim içime sığmadı, saklamaya gerek yok gözlerim doldu, gururlandım, sandık zaferinde benim de payım var düşüncesiyle adeta seke seke ofisin yolunu tuttum. Pekala görevimiz bitti mi Emekli Partisi? Asıl mücadele şimdi başlıyor. Türkiye'nin aydınlık yarınlarını oluşturmada, gelecek kuşaklara hür, demokrat, Cumhuriyetçi, Atatürkçü bir Antalya, bir Türkiye emanet etmek için seçimin galibi CHP'yi ve CHP'li belediye başkanlarını denetleme yanlışlarını söyleme zamanı şimdi. Daha yaşanabilir bir Antalya ve Türkiye için el ele kol kola, kafa kafaya vermenin, Antalya'nın ve Türkiye'nin değerlerini korumanın zamanıdır şimdi.

CHP BU ŞANSI İYİ DEĞERLENDİRMELİ

Mütevazi olmanın gereği yok, sandıkta zaferi hepimiz kazandık. Düşünebiliyor musunuz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda bir ilke imza attık. CHP'li Muhittin Böcek ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde ikinci kez başkanlığını kazanmasına oylarımızla katkı verdik. Kepez'de Mesut Kocagöz'le, Alanya'da Osman Tarık Özçelik ile belediye başkanlığını söke söke aldırdık. Serik'te tam 93 yıl sonda CHP'nin Doktor Kadir Kumbul ile belediye başkanlığı seçimini kazanmasındaki payımız büyük.

Döşemealtı'nda Menderes Dal'ın, Aksu'da İsa Yıldırım'ın, Korkuteli'nde Saniye Caran'ın kazanmasında anketlere inat oylarımızla destek olduk. İlkay Akca ile Akseki'de adeta devrim yaparak belediye başkanlığının CHP'ye geçmesinde önemli katkılarımız oldu. Kaş, Demre, Elmalı gibi ilçelerde malum çevrelerin şans vermediği CHP adaylarının belediye başkanı olmasında kuşkusuz bizim de katkımız büyük...Sizi daha fazla yormak istemem. Kazanan Antalya oldu, kazanan Türkiye oldu. Kazanan Emekli Partisi oldu. Emekli Partisi'nin tüm üyelerine yürekten selam sevgi...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.