Zeyyat Şahin
Köşe Yazarı
Zeyyat Şahin
 

Gazipaşa ne ister?

Eyyyy sevgili adaylar! Gazipaşa ne ister hiç düşündünüz mü? Bence düşünün çünkü bu,  seçimden sonra kara kara düşünmekten daha iyidir. Gazipaşa, ekolojik dengeyi bozmayan ama ekonomik dengeyi ilçemiz halkı lehine değiştiren bir turizm ister. Kıyısından dağına, bütün güzelliklerinin hem korunmasını hem de  ilçeye para getirmesini ve bu güzelliklerden hiçbir engel olmadan faydalanmayı arzu eder. Gazipaşa, el yordamıyla ulaştığı tarımsal üretim gücünün bilimsel yöntemlerle desteklenmesini ve üretiminin pazarlanmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesini ister. Emeğine göz koyan çakalların tuzağından kendisini kurtaracak bir pazarlama sistemi için Belediyenin gereğini yapmasını arzu eder. Gazipaşa, denizin kıyısında ama balık tüketiminde ülke standardının uzağında. Balıkçılığın gelişmesi için bir balıkçı barınağı ve sürdürülebilir balıkçılık için yatırım ister. Tarımda ve turizmde istediği gibi balıkçılıkta da desteğinizi arzu eder. Gazipaşa,  dünyanın her yerinden uçak inen bir kent. Bu nedenle dünyadan saklanmak değil dünya standardında bir kent olmak ister. Yani sessiz cennet değil mutlu insanların seslerinin sokaklarında yankılandığı bir kent olmayı diler. Bunun için de kent bilimi ve bilinci ışığında bir imar faaliyeti yürütülmesini arzu eder. Gazipaşa, yazı yaylada kışı da yaylayı konuşarak geçirir. İşte bu yüzden yaylaların ulaşımdan suya kadar birçok sorununu belediyenin en az kent merkezi kadar önemsemesini arzu eder. Ha,  bir de yayla şenliğinin her yıl geliştirilerek devamından yanadır halkımız. Gazipaşa, yaz aylarında Kerbela gibi susuzluktan yanar kavrulur. Susuzluğuna derman olacak ve mümkün olduğunu bildiği projelerin acil yapılacaklar listesinde ilk sırada olmasını ister. Bu projelerle hem halkın ve kurdun kuşun su ihtiyacının giderilmesini arzu eder. Gazipaşa, çağdaş dünyada insanlar nasıl hem çalışıp, üretip hem de eğleniyorsa aynı şekilde bir hayat ister. Bunun için de var  olan belediye tesislerinin çoğaltılmasnı hatta merkezî yaylalarda da bu tesislerin açılmasını arzu eder.  Gazipaşa, gönlü zenginler ülkesidir. Gönlü zengin, ruhu dingin ve ufku engin bir başkan ister. Bunun için de düğününde , cenazesinde yani hayata dair her şeyde başkanını yanında görmeyi arzu eder.  Eyy sevgili adaylar! Beni duyduysanız ses verin. Ses verin ki sesinizin beklediğimiz ses olup olmadığına karar verelim.   Bu seçim yerel seçim, bu nedenle hamaseti bırakıp gerçek sorunlara gerçekçi çözümler üretin. Gazipaşa başka yerlere benzemez.  Burası Ankara'daki el pençe divan duyduğunuz şeflerinizin talimatıyla değil aklıyla hareket eder biline.
Ekleme Tarihi: 18 Ocak 2024 - Perşembe

Gazipaşa ne ister?

Eyyyy sevgili adaylar!
Gazipaşa ne ister hiç düşündünüz mü?

Bence düşünün çünkü bu,  seçimden sonra kara kara düşünmekten daha iyidir.

Gazipaşa, ekolojik dengeyi bozmayan ama ekonomik dengeyi ilçemiz halkı lehine değiştiren bir turizm ister. Kıyısından dağına, bütün güzelliklerinin hem korunmasını hem de  ilçeye para getirmesini ve bu güzelliklerden hiçbir engel olmadan faydalanmayı arzu eder.

Gazipaşa, el yordamıyla ulaştığı tarımsal üretim gücünün bilimsel yöntemlerle desteklenmesini ve üretiminin pazarlanmasına yönelik projelerin hayata geçirilmesini ister. Emeğine göz koyan çakalların tuzağından kendisini kurtaracak bir pazarlama sistemi için Belediyenin gereğini yapmasını arzu eder.

Gazipaşa, denizin kıyısında ama balık tüketiminde ülke standardının uzağında. Balıkçılığın gelişmesi için bir balıkçı barınağı ve sürdürülebilir balıkçılık için yatırım ister. Tarımda ve turizmde istediği gibi balıkçılıkta da desteğinizi arzu eder.

Gazipaşa,  dünyanın her yerinden uçak inen bir kent. Bu nedenle dünyadan saklanmak değil dünya standardında bir kent olmak ister. Yani sessiz cennet değil mutlu insanların seslerinin sokaklarında yankılandığı bir kent olmayı diler. Bunun için de kent bilimi ve bilinci ışığında bir imar faaliyeti yürütülmesini arzu eder.

Gazipaşa, yazı yaylada kışı da yaylayı konuşarak geçirir. İşte bu yüzden yaylaların ulaşımdan suya kadar birçok sorununu belediyenin en az kent merkezi kadar önemsemesini arzu eder. Ha,  bir de yayla şenliğinin her yıl geliştirilerek devamından yanadır halkımız.

Gazipaşa, yaz aylarında Kerbela gibi susuzluktan yanar kavrulur. Susuzluğuna derman olacak ve mümkün olduğunu bildiği projelerin acil yapılacaklar listesinde ilk sırada olmasını ister. Bu projelerle hem halkın ve kurdun kuşun su ihtiyacının giderilmesini arzu eder.

Gazipaşa, çağdaş dünyada insanlar nasıl hem çalışıp, üretip hem de eğleniyorsa aynı şekilde bir hayat ister. Bunun için de var  olan belediye tesislerinin çoğaltılmasnı hatta merkezî yaylalarda da bu tesislerin açılmasını arzu eder. 

Gazipaşa, gönlü zenginler ülkesidir. Gönlü zengin, ruhu dingin ve ufku engin bir başkan ister. Bunun için de düğününde , cenazesinde yani hayata dair her şeyde başkanını yanında görmeyi arzu eder. 

Eyy sevgili adaylar!
Beni duyduysanız ses verin.
Ses verin ki sesinizin beklediğimiz ses olup olmadığına karar verelim.  
Bu seçim yerel seçim, bu nedenle hamaseti bırakıp gerçek sorunlara gerçekçi çözümler üretin.

Gazipaşa başka yerlere benzemez.  Burası Ankara'daki el pençe divan duyduğunuz şeflerinizin talimatıyla değil aklıyla hareket eder biline.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.