İbrahim Akkaya
Köşe Yazarı
İbrahim Akkaya
 

Süleyman Evcilmen'i soydular !..

Yanlış anlaşılmasın Muratpaşa Belediyesi eski Başkanı Süleyman Evcilmen'i değil, adını taşıyan spor salonunu akıllara durgunluk veren bir yöntemle soymuşlar, salondaki 18 klimayı çalmışlar. Film senaryolarını sollayan bu 'pes' soygun şöyle gerçekleşmiş: Adının C.A. olduğu iddia edilen esrarengiz hırsız Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'ne giderek, "Rahmetli babamın vasiyetini yerine getirmek, Kızıltoprak Mahallesi'nde bulunan Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nun klimalarının ücretsiz bakımını yapmak istiyorum. Çünkü rahmetli salonda pek çok maç ve etkinlik izlerdi, salonu çok severdi" der. Görevliler, bir hayli yaşlı olan klimaların bakımının hem de bedava yapılacağını duyunca hemen harekete geçerler. C.A.'ya kuş sütü eksik ikramlar yapılır, hızla iş resmiyete dökülür ve Başkan Yardımcısı Metin Taylan Dikmen'in imzasıyla Başkanlık oluru alınır. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'na bakımlarının yapılması için gelecek bir ekibin klimaları sökeceğini, kendilerine yardımcı olunması talimatı verilir. Uyanık vatandaş, bir grupla gelip, birkaç dakika için salonunçeşitli  ünitelerindeki büyüklü küçüklü 18 klimayı söker, bir kamyonete yükleyip götürür. Aradan bir süre geçer klimalardan ses yok. C.A. nın bıraktığı telefonu arayıp, "Ne oldu bizim klimalar" diye sorarlar. Telefonun ucundaki ses "Ne kliması kardeşim, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz" yanıtını verince, klima skandalı ortaya çıkar, Muratpaşa Belediyesi'nin "Bu kadar da olmaz ki " dedirtecek türden kandırıldığı, soyulduğu anlaşılır. Bu ilginç dolandırıcılık olayı üzerine Muratpaşa Belediyesi soruşturma başlatılır. Soruşturmayı yürüten müfettişin gülmekten olaya adı karışanların ifadelerini alırken bir hayli zorlandığı da iddia ediliyor. 18 klimanın göz göre göre çalınması sonucu Muratpaşa Belediyesi'nde, özellikle de Spor İşleri Müdürlüğü ile Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda moraller bozuk olduğu, kimsenin ağzını bıçak açmadığı öne sürülüyor.  
Ekleme Tarihi: 25 Aralık 2022 - Pazar

Süleyman Evcilmen'i soydular !..

Yanlış anlaşılmasın Muratpaşa Belediyesi eski Başkanı Süleyman Evcilmen'i değil, adını taşıyan spor salonunu akıllara durgunluk veren bir yöntemle soymuşlar, salondaki 18 klimayı çalmışlar.

Film senaryolarını sollayan bu 'pes' soygun şöyle gerçekleşmiş: Adının C.A. olduğu iddia edilen esrarengiz hırsız Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'ne giderek, "Rahmetli babamın vasiyetini yerine getirmek, Kızıltoprak Mahallesi'nde bulunan Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nun klimalarının ücretsiz bakımını yapmak istiyorum. Çünkü rahmetli salonda pek çok maç ve etkinlik izlerdi, salonu çok severdi" der. Görevliler, bir hayli yaşlı olan klimaların bakımının hem de bedava yapılacağını duyunca hemen harekete geçerler. C.A.'ya kuş sütü eksik ikramlar yapılır, hızla iş resmiyete dökülür ve Başkan Yardımcısı Metin Taylan Dikmen'in imzasıyla Başkanlık oluru alınır. Süleyman Evcilmen Spor Salonu'na bakımlarının yapılması için gelecek bir ekibin klimaları sökeceğini, kendilerine yardımcı olunması talimatı verilir. Uyanık vatandaş, bir grupla gelip, birkaç dakika için salonunçeşitli  ünitelerindeki büyüklü küçüklü 18 klimayı söker, bir kamyonete yükleyip götürür.

Aradan bir süre geçer klimalardan ses yok. C.A. nın bıraktığı telefonu arayıp, "Ne oldu bizim klimalar" diye sorarlar. Telefonun ucundaki ses "Ne kliması kardeşim, siz benimle dalga mı geçiyorsunuz" yanıtını verince, klima skandalı ortaya çıkar, Muratpaşa Belediyesi'nin "Bu kadar da olmaz ki " dedirtecek türden kandırıldığı, soyulduğu anlaşılır. Bu ilginç dolandırıcılık olayı üzerine Muratpaşa Belediyesi soruşturma başlatılır. Soruşturmayı yürüten müfettişin gülmekten olaya adı karışanların ifadelerini alırken bir hayli zorlandığı da iddia ediliyor. 18 klimanın göz göre göre çalınması sonucu Muratpaşa Belediyesi'nde, özellikle de Spor İşleri Müdürlüğü ile Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda moraller bozuk olduğu, kimsenin ağzını bıçak açmadığı öne sürülüyor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.