Zeyyat Şahin
Köşe Yazarı
Zeyyat Şahin
 

Hainsiniz hem de çok hain!

 Hainsiniz hem de çok hain! Ot bitmeyen, kuş ötmeyen dağlar ve ovalar bırakacaksınız çocuklarınıza. Ve çocukluğu olmayan çocuklar getirdiniz dünyaya. Hainsiniz hem de çok hain! Yılda bir hafta bile kalmayacağınız evler için tosbağaların, yılanların evlerini yok ettiniz. Dağı taşı taş yüreklerinizle ve taşlaşmış bakışlarınızla kirlettiniz. Ve çocuklarınızı, bütün bunların onlar için olduğu yalanıyla kandırdınız. Hainsiniz hem de çok hain! Ne gök bıraktınız ne de yer. Yerin yedi kat altına ve ve yetmiş kat üstüne betondan imzanızı attınız. Doymayı bilmeyen iştahınızla hepimizi doyuracak toprakları yok ettiniz. Ve çocuklarınıza sadece fotoğraflarını bıraktınız iyi şeylerin. Hainsiniz hem de çok hain! Hepimize bir gelecek vaat edip geleceğimizi çaldınız. Işıkları gözlerimizi aldı kurduğunuz kentlerin, diktiğiniz betondan tapınakların göremedik hiçbir şeyi. Dağları, ovaları terk ettik; peşinizden koştuk. Ve utandık çocuklarımızdan sizin yüzünüzden. Hainsiniz hem de çok hain! İhanetinizi fark ettiğinizde yalnız bizim çocukların değil sizin  çocukların geleceği de çalınmış olacak ve siz de utanacaksınız çocuklarınızdan ama  korkarım  sizde utanacak yüz yok çünkü hainsiniz.
Ekleme Tarihi: 07 Haziran 2022 - Salı

Hainsiniz hem de çok hain!

 Hainsiniz hem de çok hain! Ot bitmeyen, kuş ötmeyen dağlar ve ovalar bırakacaksınız çocuklarınıza. Ve çocukluğu olmayan çocuklar getirdiniz dünyaya.

Hainsiniz hem de çok hain! Yılda bir hafta bile kalmayacağınız evler için tosbağaların, yılanların evlerini yok ettiniz. Dağı taşı taş yüreklerinizle ve taşlaşmış bakışlarınızla kirlettiniz. Ve çocuklarınızı, bütün bunların onlar için olduğu yalanıyla kandırdınız.

Hainsiniz hem de çok hain! Ne gök bıraktınız ne de yer. Yerin yedi kat altına ve ve yetmiş kat üstüne betondan imzanızı attınız. Doymayı bilmeyen iştahınızla hepimizi doyuracak toprakları yok ettiniz. Ve çocuklarınıza sadece fotoğraflarını bıraktınız iyi şeylerin.

Hainsiniz hem de çok hain! Hepimize bir gelecek vaat edip geleceğimizi çaldınız. Işıkları gözlerimizi aldı kurduğunuz kentlerin, diktiğiniz betondan tapınakların göremedik hiçbir şeyi. Dağları, ovaları terk ettik; peşinizden koştuk. Ve utandık çocuklarımızdan sizin yüzünüzden.

Hainsiniz hem de çok hain! İhanetinizi fark ettiğinizde yalnız bizim çocukların değil sizin  çocukların geleceği de çalınmış olacak ve siz de utanacaksınız çocuklarınızdan ama  korkarım  sizde utanacak yüz yok çünkü hainsiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.