Yeliz New York’ta

GÜNDEM 22.09.2019 - 17:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yeliz New York’ta

BM toplantısı için New York’a giden Erdoğan, yanında ‘Yeliz’ kod adıyla tanınan eski şoförü Ahmet Hamdi Çamlı’yı da götürdü. Sosyal medyada dalga konusu olan Çamlı’ya, “Trump’a bakkala gittiğinde para üstü almayı mı öğreteceksin?” diye soruldu.

HABERİMİZ VAR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 74. Dönem çalışmalarına katılmak üzere ABD’nin New York kentine gitti. Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik eşlik etti. Erdoğan’ın heyetinde, 2017 yılında meclis genel kurulunda başkanlık sistemiyle ilgili anayasa değişikliği görüşülürken ‘Yeliz’ ismiyle Periscope yayını yapan ve dalga konusu olan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da yer aldı. ‘YELİZ AMERİKA’DA NE YAPACAK?’ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski şoförüyken milletvekili yapılan Çamlı New York yolculuğunu sosyal medya hesabından, “#Reisicumhurumuzla birlikte #BM’de, #CemiyetiAkvam’da #insanlık ve #milli menfaatlerimizin müdafaası ve 7 düvele hakkı izah etmek üzere #Dersaadet’den #NewYork’a hareket ettik. Allah’ın izni ile kuyruğu hiç düşürmeyecek kıyamete kadar da dik tutacağız” diye duyurdu. ‘Yeliz’ kod isimli Çamlı’yla dalga geçen İYİ Parti Bursa il eski Yöneticisi ve Milletvekili Aday Adayı Levent Özeren, “Şimdi Yeliz Amerika’da ne yapacak? Trump’a bakkala gittiğinde para üstü almayı mı öğretecek? Allah’ım nasıl bir döneme denk geldik biz? Ne günah işledik de bunları bize yaşattın?” diye sordu.   
BM toplantısı için New York’a giden Erdoğan, yanında ‘Yeliz’ kod adıyla tanınan eski şoförü Ahmet Hamdi Çamlı’yı da götürdü. Sosyal medyada dalga konusu olan Çamlı’ya, “Trump’a bakkala gittiğinde para üstü almayı mı öğreteceksin?” diye soruldu.

HABERİMİZ VAR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 74. Dönem çalışmalarına katılmak üzere ABD’nin New York kentine gitti. Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik eşlik etti. Erdoğan’ın heyetinde, 2017 yılında meclis genel kurulunda başkanlık sistemiyle ilgili anayasa değişikliği görüşülürken ‘Yeliz’ ismiyle Periscope yayını yapan ve dalga konusu olan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı da yer aldı.

‘YELİZ AMERİKA’DA NE YAPACAK?’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski şoförüyken milletvekili yapılan Çamlı New York yolculuğunu sosyal medya hesabından, “#Reisicumhurumuzla birlikte #BM’de, #CemiyetiAkvam’da #insanlık ve #milli menfaatlerimizin müdafaası ve 7 düvele hakkı izah etmek üzere #Dersaadet’den #NewYork’a hareket ettik. Allah’ın izni ile kuyruğu hiç düşürmeyecek kıyamete kadar da dik tutacağız” diye duyurdu. ‘Yeliz’ kod isimli Çamlı’yla dalga geçen İYİ Parti Bursa il eski Yöneticisi ve Milletvekili Aday Adayı Levent Özeren, “Şimdi Yeliz Amerika’da ne yapacak? Trump’a bakkala gittiğinde para üstü almayı mı öğretecek? Allah’ım nasıl bir döneme denk geldik biz? Ne günah işledik de bunları bize yaşattın?” diye sordu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.