Yeni Başkan adayından “Değişim ve yenileme” çağrısı

YEREL 14.08.2023 - 10:45, Güncelleme: 14.08.2023 - 10:45
 

Yeni Başkan adayından “Değişim ve yenileme” çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkan adayı Demet Gündüz, Konyaaltı ilçe kongre delegeleri ile bir araya geldiği kahvaltıda, iktidarın ekonomi politikasını eleştirerek, "Ülkeyi her anlamda uçuruma sürüklediler. Buna, her zamankinden daha güçlü bir şekilde dur demeliyiz" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi’nin aldığı kongre kararından sonra başlayan ilçe delege seçimleri sona ererken, İlçe başkanı adaylığı için meclis üyeliği görevinden istifa eden Demet Gündüz, Konyaaltı'nda 'değişim' ve 'yenilenme' sloganıyla ilçe başkanlığı adaylığını açıklamıştı. Kırmızı liste ile delege seçimlerine katılan Gündüz, çoğunluğu oluşturdu ve ilçe kongre delegelerini kırmızı listede toplamayı başardı. Yarıştığı iki adayın birleşmesine rağmen delegelerin çoğunluğunu alan Gündüz, partililerle sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Delege ve partililer ile kahvaltıda buluşan Başkan Adayı Gündüz, "Partimizi iktidara taşımak için bu görevi üstlenmek istiyoruz. Tüm kurumları itibarsızlaştıran, halkı yoksullukla baş başa bırakan bu zihniyeti, siyaset tarihinin tozlu raflarına göndereceğiz. Çağdaş, çalışkan, liyakat sahibi, yenilikçi ve parti değerlerine sahip çıkan kadrolar ile sesimizi Konyaaltı'ndan tüm Türkiye’ye duyuracağız" dedi. KONYAALTI'NDA PASİF SİYASETE SON Konyaaltı'nın CHP'nin kalesi olduğunu söyleyen Başkan Adayı Gündüz, ancak pasif siyaset yüzünden hem ülke gündemine hem de kentin sorunlarına çözüm üretilmemesini eleştirdi. Göreve geldiklerinde halk için mücadele eden, sorunlara sessiz kalmayan bir yönetim anlayışla yöneteceklerini ifade eden Gündüz, "Halk bizden çözüm bekliyor. Çünkü şu anda sindirilen bir toplum yaratma yoluna gidiyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. Bu ülke bu halk sahipsiz değil. Halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Başkan adayı Demet Gündüz, Konyaaltı ilçe kongre delegeleri ile bir araya geldiği kahvaltıda, iktidarın ekonomi politikasını eleştirerek, "Ülkeyi her anlamda uçuruma sürüklediler. Buna, her zamankinden daha güçlü bir şekilde dur demeliyiz" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi’nin aldığı kongre kararından sonra başlayan ilçe delege seçimleri sona ererken, İlçe başkanı adaylığı için meclis üyeliği görevinden istifa eden Demet Gündüz, Konyaaltı'nda 'değişim' ve 'yenilenme' sloganıyla ilçe başkanlığı adaylığını açıklamıştı. Kırmızı liste ile delege seçimlerine katılan Gündüz, çoğunluğu oluşturdu ve ilçe kongre delegelerini kırmızı listede toplamayı başardı. Yarıştığı iki adayın birleşmesine rağmen delegelerin çoğunluğunu alan Gündüz, partililerle sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Delege ve partililer ile kahvaltıda buluşan Başkan Adayı Gündüz, "Partimizi iktidara taşımak için bu görevi üstlenmek istiyoruz. Tüm kurumları itibarsızlaştıran, halkı yoksullukla baş başa bırakan bu zihniyeti, siyaset tarihinin tozlu raflarına göndereceğiz. Çağdaş, çalışkan, liyakat sahibi, yenilikçi ve parti değerlerine sahip çıkan kadrolar ile sesimizi Konyaaltı'ndan tüm Türkiye’ye duyuracağız" dedi.

KONYAALTI'NDA PASİF SİYASETE SON

Konyaaltı'nın CHP'nin kalesi olduğunu söyleyen Başkan Adayı Gündüz, ancak pasif siyaset yüzünden hem ülke gündemine hem de kentin sorunlarına çözüm üretilmemesini eleştirdi. Göreve geldiklerinde halk için mücadele eden, sorunlara sessiz kalmayan bir yönetim anlayışla yöneteceklerini ifade eden Gündüz, "Halk bizden çözüm bekliyor. Çünkü şu anda sindirilen bir toplum yaratma yoluna gidiyorlar. Buna asla izin vermeyeceğiz. Bu ülke bu halk sahipsiz değil. Halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.