Yeni bir facianın kapısından dönüldü

YEREL 14.08.2023 - 17:18, Güncelleme: 14.08.2023 - 17:18
 

Yeni bir facianın kapısından dönüldü

Yangın ihbarını alan orman, itfaiye ve belediye ekipleri, yangına çok kısa bir süre içerisinde müdahalede bulundu. Çok sayıda orman, itfaiye, polis ekiplerinin yanı sıra vatandaşların da yangına müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alındı.

haberimizvar.net- Kemer’de henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını, büyümeden kontrol altına alındı. Yangının çıktığı ilk dakikalardan itibaren olay yerine gelen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye ekiplerinin sevk ve idaresini yaptı. Kemer merkezde yer alan Clup Med Otel yakınlarında bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangın çıktı.  Kemer Belediyesi personelinin, arazözlerinin ve su tankerlerinin de destek verdiği söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 14.50 sıralarında yangın ihbarı aldıklarını belirterek, yangının çıkış noktasına ilk olarak orman, itfaiye ve belediye ekiplerinin ulaştığını söyledi. Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasında en büyük avantajın yol olması olduğuna işaret eden Başkan Topaloğlu, “Yangına kısa sürede müdahale edildi. KEMKUT üyeleri, belediyemiz, itfaiye ve orman ekipleri ilk müdahaleyi yaptılar. Gönüllü vatandaşlarımız da ellerinde yangın tüpleriyle geldi ve yangına müdahale etti. Yaklaşık 500 metrekarelik bir alan yandı. Yangının çıkmasında sabotaj ihtimali ile ilgili de polis ekipleri gerekli araştırmayı yapıyor. Kaymakamımıza, tüm kurumlara ve Kemer halkına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. Kemer Belediyesi, yangını söndürme çalışmalarına katılan ekiplere ayran dağıttı. 
Yangın ihbarını alan orman, itfaiye ve belediye ekipleri, yangına çok kısa bir süre içerisinde müdahalede bulundu. Çok sayıda orman, itfaiye, polis ekiplerinin yanı sıra vatandaşların da yangına müdahalesi ile yangın büyümeden kontrol altına alındı.

haberimizvar.net- Kemer’de henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangını, büyümeden kontrol altına alındı. Yangının çıktığı ilk dakikalardan itibaren olay yerine gelen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye ekiplerinin sevk ve idaresini yaptı.

Kemer merkezde yer alan Clup Med Otel yakınlarında bulunan ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangın çıktı. 

Kemer Belediyesi personelinin, arazözlerinin ve su tankerlerinin de destek verdiği söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, 14.50 sıralarında yangın ihbarı aldıklarını belirterek, yangının çıkış noktasına ilk olarak orman, itfaiye ve belediye ekiplerinin ulaştığını söyledi.

Yangının kısa sürede kontrol altına alınmasında en büyük avantajın yol olması olduğuna işaret eden Başkan Topaloğlu, “Yangına kısa sürede müdahale edildi. KEMKUT üyeleri, belediyemiz, itfaiye ve orman ekipleri ilk müdahaleyi yaptılar. Gönüllü vatandaşlarımız da ellerinde yangın tüpleriyle geldi ve yangına müdahale etti. Yaklaşık 500 metrekarelik bir alan yandı. Yangının çıkmasında sabotaj ihtimali ile ilgili de polis ekipleri gerekli araştırmayı yapıyor. Kaymakamımıza, tüm kurumlara ve Kemer halkına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kemer Belediyesi, yangını söndürme çalışmalarına katılan ekiplere ayran dağıttı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.