Yeni bir polis-savcı dolandırıcılığı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2023 - 11:29, Güncelleme: 23.12.2023 - 11:29
 

Yeni bir polis-savcı dolandırıcılığı

Antalya'da “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” suçlamasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre, A.S. isimli şahsın kendilerini polis-savcı olarak tanıtan şüpheli şahıslar tarafından arandığını ve evine gelen bir kişiye 4 milyon 200 bin tl verdiğini söyleyip polise şikayette bulundu. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin konuyla ilgili yaptıkları çalışmalarda olayın şüphelisi olduğu tespit edilen H.B. yakalanırken üzerinden elde edilen 500 Amerikan doları, 200 Euro ve 6 bin 600 TL'ye el konuldu. Olaya karışan diğer yabancı uyruklu şüpheli N.E.A.’nın olaydan sonra Şanlıurfa'ya gittiği tespit edilmesi üzerine N.E.A. 'da Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek yakalandı. Olayın şüphelileri H.B. ve N.E.A.)haklarında yapılan tahkikatın ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya'da “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” suçlamasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre, A.S. isimli şahsın kendilerini polis-savcı olarak tanıtan şüpheli şahıslar tarafından arandığını ve evine gelen bir kişiye 4 milyon 200 bin tl verdiğini söyleyip polise şikayette bulundu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin konuyla ilgili yaptıkları çalışmalarda olayın şüphelisi olduğu tespit edilen H.B. yakalanırken üzerinden elde edilen 500 Amerikan doları, 200 Euro ve 6 bin 600 TL'ye el konuldu. Olaya karışan diğer yabancı uyruklu şüpheli N.E.A.’nın olaydan sonra Şanlıurfa'ya gittiği tespit edilmesi üzerine N.E.A. 'da Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek yakalandı. Olayın şüphelileri H.B. ve N.E.A.)haklarında yapılan tahkikatın ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.