Yeni genel sekretere yeni koltuklar

GÜNDEM 01.10.2019 - 18:05, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yeni genel sekretere yeni koltuklar

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Cansel Çevikol Tuncer’in Genel Sekreter Vekili olarak göreve başlamasının ardından, belediyedeki makam odasında tadilat çalışmaları başladı. Belediyenin otoparkındaki koltuklar ise dikkat çekti

haberimizvar.net 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Muhittin Böcek kazanmış, Genel Sekreter olarak da Konyaaltı Belediyesi’nde uzun yıllar birlikte çalıştığı Cansel Çevikol Tuncer’i atamak istemişti. Ankara’daki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle yapılan büyükşehir belediye başkanları toplantısında konuyu gündeme taşıyan Başkan Böcek, neredeyse 6 aydır genel sekreterlik için onay bekleyen Tuncer’in memurluk onayını dile getirmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çıkan onay üzerine ise Cansel Tuncer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili olarak göreve başlamıştı. ÇALIŞMALAR BAŞLADI Tuncer’in Genel Sekreter Vekili olarak koltuğuna oturmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi’ndeki makam odasında çalışmalar başladı. Belediyede, şu an başkanlık makamının da olduğu, önceki yönetim döneminde ise danışmanlar tarafından kullanılan 1. kattaki makam odasında tadilat çalışmaları devam ederken, Tuncer’in makam koltukları da belediyenin otoparkına getirildi. Makam odasına yapılan boyanın kurumasından sonra otoparktaki koltukların odaya çıkarılacağı belirtildi. Tuncer’in makam odasının yanında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Danışmasını ve Sözcüsü Cem Oğuz ve Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ramazan Demir’in odaları da bulunuyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Cansel Çevikol Tuncer’in Genel Sekreter Vekili olarak göreve başlamasının ardından, belediyedeki makam odasında tadilat çalışmaları başladı. Belediyenin otoparkındaki koltuklar ise dikkat çekti

haberimizvar.net 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Muhittin Böcek kazanmış, Genel Sekreter olarak da Konyaaltı Belediyesi’nde uzun yıllar birlikte çalıştığı Cansel Çevikol Tuncer’i atamak istemişti. Ankara’daki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle yapılan büyükşehir belediye başkanları toplantısında konuyu gündeme taşıyan Başkan Böcek, neredeyse 6 aydır genel sekreterlik için onay bekleyen Tuncer’in memurluk onayını dile getirmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan çıkan onay üzerine ise Cansel Tuncer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili olarak göreve başlamıştı.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Tuncer’in Genel Sekreter Vekili olarak koltuğuna oturmasının ardından, Büyükşehir Belediyesi’ndeki makam odasında çalışmalar başladı. Belediyede, şu an başkanlık makamının da olduğu, önceki yönetim döneminde ise danışmanlar tarafından kullanılan 1. kattaki makam odasında tadilat çalışmaları devam ederken, Tuncer’in makam koltukları da belediyenin otoparkına getirildi. Makam odasına yapılan boyanın kurumasından sonra otoparktaki koltukların odaya çıkarılacağı belirtildi. Tuncer’in makam odasının yanında ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Danışmasını ve Sözcüsü Cem Oğuz ve Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ramazan Demir’in odaları da bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.