Yeni krizi böyle engelledi

GÜNDEM 30.09.2023 - 20:00, Güncelleme: 30.09.2023 - 20:02
 

Yeni krizi böyle engelledi

Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde ulaşım esnafı pazartesi gününden itibaren kent ulaşımından çekileceğini duyurunca Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Krizi’nin ardından yeni bir kriz yaşanmaması adına ulaşım esnafına ne istiyorsa verdi. Bunun üzerine Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, öyle bir paylaşım yaptı ki; Muhittin Böcek’le ilgili ‘en büyük başkan bizim başkan’ sloganları attı.

haberimizvar.net- Antalya ulaşım esnafı, Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde 30 Eylül Pazar günü toplantı yapacaklarını ve pazartesi günü ulaşımdan çekileceklerini sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı. Hatta, pazartesi günü işe ve okula gidecekleri uyardı. Altın Portakal Festivali iptal edilmesiyle ilgili yaşanan krizle mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kentte yeni bir kriz yaşanmaması adına ulaşım esnafı toplantı yapmadan yaşanacaklara müdahale etti. Bunun üzerine Pazar güne gerçekleşecek ulaşım toplantısı iptal edildi üstüne de Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, her taleplerini karşıladığı açıkça belli olan öyle bir Muhittin Böcek paylaşımı yaptı ki, herkes şaşkınlığını gizleyemedi. İşte Arslan’ın o paylaşımı: “Kıymetli Antalyalılar / değerli misafirlerimiz Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Muhittin Böcek (abimle) yaptığım görüşme sonucunda Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulunun tespitlerini doğru bulduğunu / zaten kendisinin, adaletli bir idareci olarak eşit ve dönerli sistemin kendisi tarafından ilk kez talimatının verildiğini hatırlatarak bundan dönüş olmayacaktır dedi. Sn Başkanım, hiçbir esnafa imtiyaz tanımadan yapılması gerekeni ekibim yapacaktır. Önümüzdeki hafta esnafın temsilcileri ile hemen gerekli toplantıları yaparak / aylardır gündemde ve masada olan sorunların artık çözüleceğinin de müjdesini vermiştir. Başkanımızın talimatları ile tüm araçlar eşit ve dönerli hiç bir araca veya kişilere imtiyaz tanınmayacak / rotasyonlar bu ilke ile yapılacaktır. ESNAFIN ADINA / ESNAFIM İÇİN Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in her doğru fiil ve eyleminde yanındayız. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in talimatı ile ulaşım sorunu tarih olacaktır. Antalya Otobüsçüler Esnafım adına gönülden şükranlarımla / sağolunuz / varolunuz.”
Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde ulaşım esnafı pazartesi gününden itibaren kent ulaşımından çekileceğini duyurunca Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Krizi’nin ardından yeni bir kriz yaşanmaması adına ulaşım esnafına ne istiyorsa verdi. Bunun üzerine Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, öyle bir paylaşım yaptı ki; Muhittin Böcek’le ilgili ‘en büyük başkan bizim başkan’ sloganları attı.

haberimizvar.net- Antalya ulaşım esnafı, Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde 30 Eylül Pazar günü toplantı yapacaklarını ve pazartesi günü ulaşımdan çekileceklerini sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı. Hatta, pazartesi günü işe ve okula gidecekleri uyardı.

Altın Portakal Festivali iptal edilmesiyle ilgili yaşanan krizle mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kentte yeni bir kriz yaşanmaması adına ulaşım esnafı toplantı yapmadan yaşanacaklara müdahale etti.

Bunun üzerine Pazar güne gerçekleşecek ulaşım toplantısı iptal edildi üstüne de Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, her taleplerini karşıladığı açıkça belli olan öyle bir Muhittin Böcek paylaşımı yaptı ki, herkes şaşkınlığını gizleyemedi.

İşte Arslan’ın o paylaşımı:

“Kıymetli Antalyalılar / değerli misafirlerimiz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Muhittin Böcek (abimle) yaptığım görüşme sonucunda Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulunun tespitlerini doğru bulduğunu / zaten kendisinin, adaletli bir idareci olarak eşit ve dönerli sistemin kendisi tarafından ilk kez talimatının verildiğini hatırlatarak bundan dönüş olmayacaktır dedi.

Sn Başkanım, hiçbir esnafa imtiyaz tanımadan yapılması gerekeni ekibim yapacaktır. Önümüzdeki hafta esnafın temsilcileri ile hemen gerekli toplantıları yaparak / aylardır gündemde ve masada olan sorunların artık çözüleceğinin de müjdesini vermiştir.

Başkanımızın talimatları ile tüm araçlar eşit ve dönerli hiç bir araca veya kişilere imtiyaz tanınmayacak / rotasyonlar bu ilke ile yapılacaktır.

ESNAFIN ADINA / ESNAFIM İÇİN

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in her doğru fiil ve eyleminde yanındayız.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in talimatı ile ulaşım sorunu tarih olacaktır.

Antalya Otobüsçüler Esnafım adına gönülden şükranlarımla / sağolunuz / varolunuz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.