Yeni Rektör işbaşı yaptı

GÜNDEM 15.08.2020 - 11:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Yeni Rektör işbaşı yaptı

Akdeniz Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve eski Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal arasında devir teslim töreni yapıldı.

haberimizvar.net-YÖK’ün önerisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan, bugün yapılan devir-teslim töreniyle görevi eski Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal’dan devraldı. Karşılıklı iyi niyet ve başarı dileklerinden sonra Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, plaket verdiği Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı kapıya kadar yolcu edip otomobiliyle uğurladı.   ‘HERŞEY İYİ OLACAK’ Akdeniz Üniversitesi’nin ilk kadın rektörü olan Prof. Özkan, yeni ve temiz bir sayfa açarak göreve başlayacaklarını söyledi. Eski rektör Prof. Dr. Ünal ise yeni rektöre görevinde başarılar diledi. Her iki rektör, kameralara birlikte dostluk pozu verdi. Prof. Dr. Ünal’ı yolcu ettikten sonra makamına dönen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Her şey iyi olacak, çok çalışacağız, Akdeniz Üniversitesi'nin adını yurt içi ve yurt dışında daha çok duyurup, eğitim kalitesini hep birlikte daha üst seviyelere çıkaracağız" dedi.  
Akdeniz Üniversitesi'nin yeni Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve eski Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal arasında devir teslim töreni yapıldı.

haberimizvar.net-YÖK’ün önerisi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Özlenen Özkan, bugün yapılan devir-teslim töreniyle görevi eski Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal’dan devraldı. Karşılıklı iyi niyet ve başarı dileklerinden sonra Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, plaket verdiği Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı kapıya kadar yolcu edip otomobiliyle uğurladı.

 

‘HERŞEY İYİ OLACAK’

Akdeniz Üniversitesi’nin ilk kadın rektörü olan Prof. Özkan, yeni ve temiz bir sayfa açarak göreve başlayacaklarını söyledi. Eski rektör Prof. Dr. Ünal ise yeni rektöre görevinde başarılar diledi. Her iki rektör, kameralara birlikte dostluk pozu verdi. Prof. Dr. Ünal’ı yolcu ettikten sonra makamına dönen Rektör Prof. Dr. Özlenen Özkan, "Her şey iyi olacak, çok çalışacağız, Akdeniz Üniversitesi'nin adını yurt içi ve yurt dışında daha çok duyurup, eğitim kalitesini hep birlikte daha üst seviyelere çıkaracağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.