Yeni takımını açıkladı

GÜNDEM 28.02.2023 - 12:39, Güncelleme: 28.02.2023 - 12:39
 

Yeni takımını açıkladı

Beşiktaş üyeliğinden istifa eden MHP Genel Başkanı Bahçeli yeni takımını duyurdu. Bahçeli “Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm” şeklinde konuştu.

 MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı partisinin grup toplantısında konuştu. Tribünlerden yükselen “Hükümet istifa” sloganları sonrası Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyuran Bahçeli “Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm” dedi. Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle: "Çok kırılgan ve nazik günlerde Türk sporunu siyasi kutuplaşmaya çekmek isteyenler, tribünleri ajan provokatörlere teslim edenler tarihi yanlışın tam ortasındadır. Stadyumlarda 'Hükümet istifa' denilmesi depremzede kardeşlerimize saygısızlıktır. Türk futbolunu lekelemeye, sporu siyasileştirmeye çalışanlar alçakça bir kurgunun içindedir. Hükümete istifaya davet etmek, tribünlerde kaosa heves etmek bir avuç fanatiğe sipariş verilmiş zillet komplosudur. Herkes yerini, yurdunu, haddini bilmelidir. Zilletin değirmenine su taşıyanlar ülkesine ve milletine sırt dönmüş odaklardır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldığımı bildiriyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm."
Beşiktaş üyeliğinden istifa eden MHP Genel Başkanı Bahçeli yeni takımını duyurdu. Bahçeli “Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm” şeklinde konuştu.

 MHP Genel Başkanı Devlet Başkanı partisinin grup toplantısında konuştu. Tribünlerden yükselen “Hükümet istifa” sloganları sonrası Beşiktaş üyeliğinden istifa ettiğini duyuran Bahçeli “Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm” dedi. Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Çok kırılgan ve nazik günlerde Türk sporunu siyasi kutuplaşmaya çekmek isteyenler, tribünleri ajan provokatörlere teslim edenler tarihi yanlışın tam ortasındadır. Stadyumlarda 'Hükümet istifa' denilmesi depremzede kardeşlerimize saygısızlıktır. Türk futbolunu lekelemeye, sporu siyasileştirmeye çalışanlar alçakça bir kurgunun içindedir.

Hükümete istifaya davet etmek, tribünlerde kaosa heves etmek bir avuç fanatiğe sipariş verilmiş zillet komplosudur. Herkes yerini, yurdunu, haddini bilmelidir. Zilletin değirmenine su taşıyanlar ülkesine ve milletine sırt dönmüş odaklardır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldığımı bildiriyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.