Yeni yıla özel dünya şarkıları

YAŞAM 02.01.2022 - 12:17, Güncelleme: 02.01.2022 - 12:17
 

Yeni yıla özel dünya şarkıları

Antalya'da yaşayan Avusturya kökenli İsabel Ergül'ün kurduğu ve birçok üyesi yerleşik yabancılardan oluşan 'Choro Canzonetta' adlı müzik topluluğu, 'Noel Konseri'nde dünya şarkılarını seslendirdi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen konserde koro şefi İsabel Ergül, piyanist Siawash Damirian, koro üyeleri Amira El, Carolyn Bulca, Halil Zeybek, Jim Wills, Kaniye Güngör, Marina Logan, Muzaffer Günal, Neşe Aydın, Olga Savaşcı, Osman Yılmaz, Sasha Chagaeva, Şengül Önsal, Özay Çelebiler, Zehra Satıluşağı ve Zera Varelci sahne aldı.  Koro ilk olarak Siawash Damirian'ın piyanosu eşliğinde 'Melekler Şarkı Söylüyor', adlı şarkıyı, ardından da 'Tatlı Çanlar Sesleniyor', Neşeli Noeller', 'Kutsal Gece' adlı eserleri Türkçe, İngilizce dillerinde seslendirdi. 'Hazreti Meryem'in Bebeği', 'Ukraynalı Noel', 'Kar Yağsın', 'Bu Ne Coşku Bu Ne Sevinç', 'Sakin Kar Yağıyor', 'Yüksek Yıldızlı Gece', 'Bize Barış Ver' gibi birçok şarkıyı yorumlandı.  Koro, izleyenlere dünya şarkılarıyla neşeli, keyifli anlar yaşattı. Koro şefi İsabel Ergül, salonu dolduran izleyicilere teşekkür etti, "Yeni yıl tüm dünyaya barış olsun" dileğinde bulundu.  İsabel Ergül, ayrıca çekilişle konuklarına 'Atatürk Çiçeği' armağan etti. Koro üyelerine de çeşitli hediyeler sunuldu.  
Antalya'da yaşayan Avusturya kökenli İsabel Ergül'ün kurduğu ve birçok üyesi yerleşik yabancılardan oluşan 'Choro Canzonetta' adlı müzik topluluğu, 'Noel Konseri'nde dünya şarkılarını seslendirdi.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen konserde koro şefi İsabel Ergül, piyanist Siawash Damirian, koro üyeleri Amira El, Carolyn Bulca, Halil Zeybek, Jim Wills, Kaniye Güngör, Marina Logan, Muzaffer Günal, Neşe Aydın, Olga Savaşcı, Osman Yılmaz, Sasha Chagaeva, Şengül Önsal, Özay Çelebiler, Zehra Satıluşağı ve Zera Varelci sahne aldı.

 Koro ilk olarak Siawash Damirian'ın piyanosu eşliğinde 'Melekler Şarkı Söylüyor', adlı şarkıyı, ardından da 'Tatlı Çanlar Sesleniyor', Neşeli Noeller', 'Kutsal Gece' adlı eserleri Türkçe, İngilizce dillerinde seslendirdi. 'Hazreti Meryem'in Bebeği', 'Ukraynalı Noel', 'Kar Yağsın', 'Bu Ne Coşku Bu Ne Sevinç', 'Sakin Kar Yağıyor', 'Yüksek Yıldızlı Gece', 'Bize Barış Ver' gibi birçok şarkıyı yorumlandı.

 Koro, izleyenlere dünya şarkılarıyla neşeli, keyifli anlar yaşattı. Koro şefi İsabel Ergül, salonu dolduran izleyicilere teşekkür etti, "Yeni yıl tüm dünyaya barış olsun" dileğinde bulundu.

 İsabel Ergül, ayrıca çekilişle konuklarına 'Atatürk Çiçeği' armağan etti. Koro üyelerine de çeşitli hediyeler sunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.