Yerel şair ve yazarlar da fuarda

KÜLTÜR 20.10.2021 - 17:59, Güncelleme: 20.10.2021 - 17:59
 

Yerel şair ve yazarlar da fuarda

Bu yıl 11'ncisi gerçekleşen ve 'Gelecek Bilgiyle Yeşerecek' sloganıyla açılan kitap fuarında Antalyalı yazar ve şairlerin basılı eserleri de yer aldı.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki kitap fuarına 206 yazar-şair, 234 yayınevi katıldı. Çocuk, genç ve yetişkin kitap okurlarının yoğun ilgisini gören fuarda Antalya'daki kültür, sanat derneklerinin şair ve yazar üyeleri için de stantlar açıldı.  Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN), Antalya Şairler, Ozanlar ve Yazarlar Derneği (ANŞOYAD), Antalya Yazarlar Platformu, Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) üyelerine tahsis edilen stantlarda şair ve yazarların şiir, deneme, araştırma, hikâye, öykü ve roman türü kitapları okuyucularıyla buluştu.  Dernek yöneticileri, "Antalyalı şair ve yazarlara çok kenar bir yerde ve sıkışık düzende stant verilmiş olsa da okurlarımız bizi arayıp buluyor, eserlerimizi paylaşıyoruz, içerikleri hakkında bilgilendiriyoruz, sohbet edip bilgi,alış verişinde bulunuyoruz" dedi.
Bu yıl 11'ncisi gerçekleşen ve 'Gelecek Bilgiyle Yeşerecek' sloganıyla açılan kitap fuarında Antalyalı yazar ve şairlerin basılı eserleri de yer aldı.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki kitap fuarına 206 yazar-şair, 234 yayınevi katıldı. Çocuk, genç ve yetişkin kitap okurlarının yoğun ilgisini gören fuarda Antalya'daki kültür, sanat derneklerinin şair ve yazar üyeleri için de stantlar açıldı.

 Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN), Antalya Şairler, Ozanlar ve Yazarlar Derneği (ANŞOYAD), Antalya Yazarlar Platformu, Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı (KAHEV) üyelerine tahsis edilen stantlarda şair ve yazarların şiir, deneme, araştırma, hikâye, öykü ve roman türü kitapları okuyucularıyla buluştu.

 Dernek yöneticileri, "Antalyalı şair ve yazarlara çok kenar bir yerde ve sıkışık düzende stant verilmiş olsa da okurlarımız bizi arayıp buluyor, eserlerimizi paylaşıyoruz, içerikleri hakkında bilgilendiriyoruz, sohbet edip bilgi,alış verişinde bulunuyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.