Yerine gelen adaya tam destek

SİYASET 03.03.2024 - 14:59, Güncelleme: 03.03.2024 - 14:59
 

Yerine gelen adaya tam destek

CHP MYK'da aday adayı olarak merkez yoklamasında oylandığı gerekçesiyle İl Seçim Kurulu'nun Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan adaylığını düşürdüğü Aydın Özer çözümü buldu. Seçimi kazanacaklarını söyleyen Özer yeni adayın elini kaldırdı.

haberimizvar.net- Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan adaylığı, CHP Kumluca İlçe Başkanlığı'nın yaptığı itiraz neticesinde düşürülen Aydın Özer, çözümü buldu. Seçimi kazanacaklarına olan inancını dile getiren Aydın Özer, "Hemen yanında olacağım" dediği Mesut Avcıoğlu'nun adaylığını ilan etti. Özer, seçim bürosunun önüne toplanan destekçilerine, "Yılmak yok. Hep beraber çalışarak bu seçimi alacağız." dedi.     AVCIOĞLU'NUN ELİNİ KALDIRDI, "YANINDA OLACAĞIM" DEDİ Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Avcıoğlu'nun başkanlığında çalıştıkları kadroyu 31 Mart akşamı belediyeye taşıyacaklarını vurgulayan Özer,"Yeni adayımız Mesut Avcıoğlu... Gençler belki biraz Mesut Avcıoğlu'nu bilmeyebilir. 40 yaş üstünün iyi bildiğini düşünüyorum. Mutlaka kapısından geçmiştir bir kere. Ya tahlil olmuştur, ya kan vermiştir. Her zaman siyasete girsin istediğimiz bir arkadaşımızdı. Bizim başımıza olağan bir şey gelirse aday olmasını istedik. Lafı ikiletmedi, acaba demedi. Sadece 'Aydın Özer'in itirazını bekleyelim.' dedi. Bizi kırmadı. 30 günümüz var. Ben Mesut Avcıoğlu'nun hemen yanında olacağım. Beraber çalışacağız. Bu ekiple birlikte geldiğimiz bu yolu daha taçlandırarak götüreceğiz. 31 Mart akşamı yine burada büyük bir kutlama yapacağız." dedi. AVCIOĞLU'NA GÜVENİNİ AÇIKLADI, "EMANETÇİM DEĞİL" DEDİ  Ben Kumluca için ne düşünüyor, ne hissediyorsam Mesut Avcıoğlu'nun on kez daha fazla düşündüğünü biliyorum.  Mesut Bey benim emanetçim filan değil, sakın aklınıza böyle birşey gelmesin. Mesut Bey düzgün çalışacak bir belediye başkanı. Belki önümüzdeki dönemlerde 'Ya Mesut Bey devam etseniz' diyeceğiniz çok iyi bir belediye başkanı olacak." dedi. Aydın Özer'in "Adayımız" diyerek elini kaldırdığı Mesut Avcıoğlu da yaptığı konuşmada başarılı olacaklarını kaydederek,"İnşallah her şey güzel olacak." dedi. Aydın Özer'in "40 yaş altı tanımayabilir" demesine de espriyle karşılık veren Avcıoğlu," 40 yaş altı da beni iyi tanır.Çünkü hepsinden kan almışlığım vardır bebekliklerinden..." diye konuştu.  AYDIN ÖZER'İN ADAYLIĞI NEDEN DÜŞTÜ?  Demokrat Parti'ye üye olarak Kumluca Belediye başkan adaylığı müracatını İlçe Seçim Kurulu'na yapan Aydın Özer'in adaylığına CHP Kumluca İlçe Başkanlığı'nın itiraz ettiği ortaya çıktı. İtiraz dilekçesinde, Özer'in aday adayı olarak CHP MYK'da oylamaya girdiği, bunu da YSK'ya bildirildiği belirtilerek "Başka bir partiden aday olamaz" denildi. İlçe Seçim Kurulu, itirazı reddetti ancak İl Seçim Kurulu CHP'yi haklı bularak Özer'in adaylığını düşürdü. Bu duruma tepki gösteren Aydın Özer, "Atatürk'ün partisi CHP antin kuntin işlerle uğraşmaz diye düşünmüştüm" diyerek "Bu seçimi yine de kazanacağız" dedi. 
CHP MYK'da aday adayı olarak merkez yoklamasında oylandığı gerekçesiyle İl Seçim Kurulu'nun Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan adaylığını düşürdüğü Aydın Özer çözümü buldu. Seçimi kazanacaklarını söyleyen Özer yeni adayın elini kaldırdı.

haberimizvar.net- Demokrat Parti Kumluca Belediye Başkan adaylığı, CHP Kumluca İlçe Başkanlığı'nın yaptığı itiraz neticesinde düşürülen Aydın Özer, çözümü buldu. Seçimi kazanacaklarına olan inancını dile getiren Aydın Özer, "Hemen yanında olacağım" dediği Mesut Avcıoğlu'nun adaylığını ilan etti. Özer, seçim bürosunun önüne toplanan destekçilerine, "Yılmak yok. Hep beraber çalışarak bu seçimi alacağız." dedi.  

 

AVCIOĞLU'NUN ELİNİ KALDIRDI, "YANINDA OLACAĞIM" DEDİ

Belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Avcıoğlu'nun başkanlığında çalıştıkları kadroyu 31 Mart akşamı belediyeye taşıyacaklarını vurgulayan Özer,"Yeni adayımız Mesut Avcıoğlu... Gençler belki biraz Mesut Avcıoğlu'nu bilmeyebilir. 40 yaş üstünün iyi bildiğini düşünüyorum. Mutlaka kapısından geçmiştir bir kere. Ya tahlil olmuştur, ya kan vermiştir. Her zaman siyasete girsin istediğimiz bir arkadaşımızdı. Bizim başımıza olağan bir şey gelirse aday olmasını istedik. Lafı ikiletmedi, acaba demedi. Sadece 'Aydın Özer'in itirazını bekleyelim.' dedi. Bizi kırmadı. 30 günümüz var. Ben Mesut Avcıoğlu'nun hemen yanında olacağım. Beraber çalışacağız. Bu ekiple birlikte geldiğimiz bu yolu daha taçlandırarak götüreceğiz. 31 Mart akşamı yine burada büyük bir kutlama yapacağız." dedi.

AVCIOĞLU'NA GÜVENİNİ AÇIKLADI, "EMANETÇİM DEĞİL" DEDİ 

Ben Kumluca için ne düşünüyor, ne hissediyorsam Mesut Avcıoğlu'nun on kez daha fazla düşündüğünü biliyorum.  Mesut Bey benim emanetçim filan değil, sakın aklınıza böyle birşey gelmesin. Mesut Bey düzgün çalışacak bir belediye başkanı. Belki önümüzdeki dönemlerde 'Ya Mesut Bey devam etseniz' diyeceğiniz çok iyi bir belediye başkanı olacak." dedi. Aydın Özer'in "Adayımız" diyerek elini kaldırdığı Mesut Avcıoğlu da yaptığı konuşmada başarılı olacaklarını kaydederek,"İnşallah her şey güzel olacak." dedi. Aydın Özer'in "40 yaş altı tanımayabilir" demesine de espriyle karşılık veren Avcıoğlu," 40 yaş altı da beni iyi tanır.Çünkü hepsinden kan almışlığım vardır bebekliklerinden..." diye konuştu. 

AYDIN ÖZER'İN ADAYLIĞI NEDEN DÜŞTÜ? 

Demokrat Parti'ye üye olarak Kumluca Belediye başkan adaylığı müracatını İlçe Seçim Kurulu'na yapan Aydın Özer'in adaylığına CHP Kumluca İlçe Başkanlığı'nın itiraz ettiği ortaya çıktı. İtiraz dilekçesinde, Özer'in aday adayı olarak CHP MYK'da oylamaya girdiği, bunu da YSK'ya bildirildiği belirtilerek "Başka bir partiden aday olamaz" denildi. İlçe Seçim Kurulu, itirazı reddetti ancak İl Seçim Kurulu CHP'yi haklı bularak Özer'in adaylığını düşürdü. Bu duruma tepki gösteren Aydın Özer, "Atatürk'ün partisi CHP antin kuntin işlerle uğraşmaz diye düşünmüştüm" diyerek "Bu seçimi yine de kazanacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.