Yılbaşı alışverişini Manavgatlı işletmelerden yapın

EKONOMİ (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.12.2023 - 09:57, Güncelleme: 15.12.2023 - 09:57
 

Yılbaşı alışverişini Manavgatlı işletmelerden yapın

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, turizm sezonunun sona ermesinin ardından ilçe ekonomisini canlı tutmak için vatandaşları yılbaşı alışverişlerini Manavgatlı işletmelerden yapmaya çağırdı.

haberimizvar.net- Bu yıl hafta sonuna denk gelen yılbaşına yönelik çeşitli tatil planlamaları yapılırken, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, "Yılbaşı alışverişlerinin Manavgatlı esnaflardan yapılması ekonomisi turizme bağlı olan ilçemiz ticari hayatının sezonun sona erdiği bugünlerde canlı kalmasına yardımcı olacaktır. Bu nedenle halkımızı yılbaşı alışverişlerini Manavgat'tan ve Manavgatlı işletmelerden yapmaya davet ediyorum" dedi. Yılbaşı dönemlerinin her zaman alışveriş açısından çok hareketli olduğuna dikkati çeken MATSO Başkanı Güngör, kentin ticari hayatının dini bayramlar ve yılbaşında çok ciddi olarak hareketlendiğini kaydetti. İşletmelerin yılbaşı hazırlığını tamamladığını belirten Başkan Güngör, "Üyelerimiz ve Manavgat'ta bulunan işletmeler her ürünü kaliteli ve uygun fiyatlara arza sunuyor. Bu tür alışverişlerin Manavgat'tan, Manavgatlı işletmelerden yapılması yönünde çağrıda bulunuyoruz. Böylece Manavgat'ta harcanan para yine ilçemizde kalacaktır. İlçemiz ekonomisi hareketlenecektir" diye konuştu.   
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, turizm sezonunun sona ermesinin ardından ilçe ekonomisini canlı tutmak için vatandaşları yılbaşı alışverişlerini Manavgatlı işletmelerden yapmaya çağırdı.

haberimizvar.net- Bu yıl hafta sonuna denk gelen yılbaşına yönelik çeşitli tatil planlamaları yapılırken, MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, "Yılbaşı alışverişlerinin Manavgatlı esnaflardan yapılması ekonomisi turizme bağlı olan ilçemiz ticari hayatının sezonun sona erdiği bugünlerde canlı kalmasına yardımcı olacaktır. Bu nedenle halkımızı yılbaşı alışverişlerini Manavgat'tan ve Manavgatlı işletmelerden yapmaya davet ediyorum" dedi.


Yılbaşı dönemlerinin her zaman alışveriş açısından çok hareketli olduğuna dikkati çeken MATSO Başkanı Güngör, kentin ticari hayatının dini bayramlar ve yılbaşında çok ciddi olarak hareketlendiğini kaydetti. İşletmelerin yılbaşı hazırlığını tamamladığını belirten Başkan Güngör, "Üyelerimiz ve Manavgat'ta bulunan işletmeler her ürünü kaliteli ve uygun fiyatlara arza sunuyor. Bu tür alışverişlerin Manavgat'tan, Manavgatlı işletmelerden yapılması yönünde çağrıda bulunuyoruz. Böylece Manavgat'ta harcanan para yine ilçemizde kalacaktır. İlçemiz ekonomisi hareketlenecektir" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.