Yılbaşında dört günlük kısıtlama gündemde

GÜNDEM 02.12.2020 - 13:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Yılbaşında dört günlük kısıtlama gündemde

Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, yılbaşında dört gün sokağa çıkma yasağı gelebileceğini söyledi.

haberimizvar.net- Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, 31 Aralık’ın perşembe gününe denk geldiğini belirterek “Belki 31 Aralık’tan başlayıp dört günlük bir kısıtlama söz konusu olabilir” dedi.  Profesör, sözlerini şöyle sürdürdü: “Böylece yılbaşı vesilesiyle toplumda insanların hareketliliği de azalmış olur, dışarıda bir araya gelme engellenmiş olur, ev içinde bir araya gelme engellenmiş olur. Biliyorsunuz Ramazan Bayramı’nda da aynı kısıtlamayı yapmıştık. Şimdi dört gün daha bir kısıtlamayla enfeksiyonun önü alınmaya çalışılabilir.”
Sağlık Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, yılbaşında dört gün sokağa çıkma yasağı gelebileceğini söyledi.

haberimizvar.net- Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, 31 Aralık’ın perşembe gününe denk geldiğini belirterek “Belki 31 Aralık’tan başlayıp dört günlük bir kısıtlama söz konusu olabilir” dedi.

 Profesör, sözlerini şöyle sürdürdü: “Böylece yılbaşı vesilesiyle toplumda insanların hareketliliği de azalmış olur, dışarıda bir araya gelme engellenmiş olur, ev içinde bir araya gelme engellenmiş olur. Biliyorsunuz Ramazan Bayramı’nda da aynı kısıtlamayı yapmıştık. Şimdi dört gün daha bir kısıtlamayla enfeksiyonun önü alınmaya çalışılabilir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.