Yıldırım düştü! Yangın çıktı

GÜNDEM 28.01.2023 - 00:52, Güncelleme: 28.01.2023 - 01:08
 

Yıldırım düştü! Yangın çıktı

Antalya genelinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına devam ederken Alanya İlçesi’nde ormanlık alana düşen yıldırım nedeniyle yangın çıktı. Fırtına ve bölgenin sarp olması nedeniyle ekipler yangına müdahale etmekte güçlük çekiyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın Alanya İlçesi Bayırkozacağı Mevkii’ndeki ormanlık alanda çıkan yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ile Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Rüzgarın etkisiyle yangının hızla ilerlemesi nedeniyle ekipler havadan ve karadan söndürme çalışmalarında zorlandı. Yaklaşık 5 saat süren çabalar sayesinde yangın söndürüldü. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yangının söndürüldüğünü duyurdu. Başkan Böcek, paylaşımında şu bilgilere yer verdi: "Alanya'da 4 noktadaki orman yangınlarını kontrol altına aldık. Bayırkozağacı’nda orman ekipleri ile itfaiyemiz, Emişbeleni Toslak mevkii, Konaklı Kemal Atlı İÖO yanı ve Payallar Mahallesi’ndeki yangınları ekiplerimizle kontrol altına aldık."
Antalya genelinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına devam ederken Alanya İlçesi’nde ormanlık alana düşen yıldırım nedeniyle yangın çıktı. Fırtına ve bölgenin sarp olması nedeniyle ekipler yangına müdahale etmekte güçlük çekiyor.

haberimizvar.net- Antalya’nın Alanya İlçesi Bayırkozacağı Mevkii’ndeki ormanlık alanda çıkan yangına Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ile Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Rüzgarın etkisiyle yangının hızla ilerlemesi nedeniyle ekipler havadan ve karadan söndürme çalışmalarında zorlandı. Yaklaşık 5 saat süren çabalar sayesinde yangın söndürüldü.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yangının söndürüldüğünü duyurdu. Başkan Böcek, paylaşımında şu bilgilere yer verdi: "Alanya'da 4 noktadaki orman yangınlarını kontrol altına aldık. Bayırkozağacı’nda orman ekipleri ile itfaiyemiz, Emişbeleni Toslak mevkii, Konaklı Kemal Atlı İÖO yanı ve Payallar Mahallesi’ndeki yangınları ekiplerimizle kontrol altına aldık."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.