Yıldönümü selfiesi

SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.08.2019 - 14:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yıldönümü selfiesi

haberimizvar.net AK Parti, 18. kuruluş yıl dönümü için görkemli bir tören düzendi. ATO Congresium'da düzenlenen yıldönümü törenine kurucu üyeler, bakanlar, önceki dönem ve mevcut milletvekilleri, MKYK üyeleri, Kadın Gençlik Kolları MKYK üyeleri, il başkanları ve belediye başkanları katıldı.   ANTALYA HATIRASI 14 Ağustos 2001 doğumlu gençlerden seçilen 18 kişinin de katıldığı törende AK Parti’nin Antalya takımı da yerini aldı.18. yıldönümü selfiesi çeken AK Parti MKYK Üyesi, Antalya eski Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş  keyiflerinin yerinde olması dikkat çekti.

haberimizvar.net AK Parti, 18. kuruluş yıl dönümü için görkemli bir tören düzendi. ATO Congresium'da düzenlenen yıldönümü törenine kurucu üyeler, bakanlar, önceki dönem ve mevcut milletvekilleri, MKYK üyeleri, Kadın Gençlik Kolları MKYK üyeleri, il başkanları ve belediye başkanları katıldı.

 

ANTALYA HATIRASI

14 Ağustos 2001 doğumlu gençlerden seçilen 18 kişinin de katıldığı törende AK Parti’nin Antalya takımı da yerini aldı.18. yıldönümü selfiesi çeken AK Parti MKYK Üyesi, Antalya eski Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş  keyiflerinin yerinde olması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.