Yılın son anketi haberimizvar.net’te

GÜNDEM 30.12.2019 - 10:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yılın son anketi haberimizvar.net’te

Haber siteniz www.haberimizvar.net- Artıbir Araştırma Şirketi işbirliğiyle Antalya genelinde yapılan yılın son anketi kamuoyunda merak uyandıracak.

haberimizvar.net-2 Aralık-20 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya genelinde www.haberimizvar.net- Artıbir Araştırma Şirketi işbirliğiyle yapılan kamuoyu araştırması bir soruya yanıt buluyor. 2019 yılının son anketi; Antalya seçmeninin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik parti tercihlerini, parti tercih kriterlerini ve aday tercih kriterlerini ölçmek ve değerlendirmek için gerçekleştirildi. 19 İLÇEDE 1719 DENEK ÜZERİNDEN YAPILDI Araştırma, Antalya’da yaşayan, 18 yaş  ve üzeri  toplam  1719 katılımcıyla önceden hazırlanmış soru formuna bağlı olarak yüz yüze görüşme tekniği ile gerçekleştirildi. Elde edilen veriler kontrol edildikten sonra bilgisayar ortamına aktarıldı ve SPSS istatistik paket programı yardımıyla çözümlemeler yapıldı. Araştırma örnekleminin oransal dağılımı, 19 ilçede yer alan seçmen büyüklüğüne göre tespit edilmiştir. Araştırma örnekleminin, demografik bilgilere göre dağılımında TÜİK verileri, lokasyon dağılımında ise genel seçimlerdeki seçmen sayısı baz alındı. Yakında www.haberimizvar.net’te...
Haber siteniz www.haberimizvar.net- Artıbir Araştırma Şirketi işbirliğiyle Antalya genelinde yapılan yılın son anketi kamuoyunda merak uyandıracak.

haberimizvar.net-2 Aralık-20 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya genelinde www.haberimizvar.net- Artıbir Araştırma Şirketi işbirliğiyle yapılan kamuoyu araştırması bir soruya yanıt buluyor. 2019 yılının son anketi; Antalya seçmeninin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine yönelik parti tercihlerini, parti tercih kriterlerini ve aday tercih kriterlerini ölçmek ve değerlendirmek için gerçekleştirildi.

19 İLÇEDE 1719 DENEK ÜZERİNDEN YAPILDI

Araştırma, Antalya’da yaşayan, 18 yaş  ve üzeri  toplam  1719 katılımcıyla önceden hazırlanmış soru formuna bağlı olarak yüz yüze görüşme tekniği ile gerçekleştirildi. Elde edilen veriler kontrol edildikten sonra bilgisayar ortamına aktarıldı ve SPSS istatistik paket programı yardımıyla çözümlemeler yapıldı. Araştırma örnekleminin oransal dağılımı, 19 ilçede yer alan seçmen büyüklüğüne göre tespit edilmiştir. Araştırma örnekleminin, demografik bilgilere göre dağılımında TÜİK verileri, lokasyon dağılımında ise genel seçimlerdeki seçmen sayısı baz alındı.

Yakında www.haberimizvar.net’te...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.