Yine başlıyor, yaşlılar dikkat

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 12.08.2023 - 10:29, Güncelleme: 12.08.2023 - 10:29
 

Yine başlıyor, yaşlılar dikkat

Antalya'da hava sıcaklıklarının 2 ila 6 derece civarında artması bekleniyor.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, sıcak hava dalgasının 13 Ağustos Pazar günü etkisini artıracağı ve gelecek hafta devam edeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Antalya ve çevrelerinde 2 ila 4, yer yer 4 ila 6 derece civarında artması, il merkezindeki en yüksek hava sıcaklığının 35 dereceye ulaşması bekleniyor. Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar ile yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.
Antalya'da hava sıcaklıklarının 2 ila 6 derece civarında artması bekleniyor.

haberimizvar.net- Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, sıcak hava dalgasının 13 Ağustos Pazar günü etkisini artıracağı ve gelecek hafta devam edeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının Antalya ve çevrelerinde 2 ila 4, yer yer 4 ila 6 derece civarında artması, il merkezindeki en yüksek hava sıcaklığının 35 dereceye ulaşması bekleniyor.

Sıcak hava dalgası nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar ile yaşlı ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.