Yine mi?

SİYASET 27.11.2023 - 23:26, Güncelleme: 27.11.2023 - 23:29
 

Yine mi?

İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor.

haberimizvar.net- İbradı Belediye Başkanı İYİ Partili Serkan Küçükkuru partisinden istifa etti. CHP’den belediye başkanı seçilen Küçükkuru, partisinden istifa edip Memleket Partisi’ne geçmişti. Burada umduğunu bulamayan Küçükkuru daha sonra İYİ Parti’ye üye oldu.  İYİ Parti’den de bugün istifa eden Küçükkuru,  CHP adayı olarak siyasi hayatını sürdürmeyi hedeflediğini belirtti. Küçükkuru, bu hafta CHP İbradı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapacak.
İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor.

haberimizvar.net- İbradı Belediye Başkanı İYİ Partili Serkan Küçükkuru partisinden istifa etti.

CHP’den belediye başkanı seçilen Küçükkuru, partisinden istifa edip Memleket Partisi’ne geçmişti. Burada umduğunu bulamayan Küçükkuru daha sonra İYİ Parti’ye üye oldu.  İYİ Parti’den de bugün istifa eden Küçükkuru,  CHP adayı olarak siyasi hayatını sürdürmeyi hedeflediğini belirtti. Küçükkuru, bu hafta CHP İbradı Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.