'Yok artık' dedirten istekler

SİYASET 04.01.2024 - 16:42, Güncelleme: 04.01.2024 - 16:42
 

'Yok artık' dedirten istekler

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu'na gelen ve tek tek okunduğu bildirilen dilekçelerle birbirinden ilginç talepler dikkat çekiyor. Meclis'e gönderilen 5 bini aşkın dilekçede serpme kahvaltının kaldırılması, mahalleye nöbetçi cami, evlilikte 25 yılını tamamlayan kadınlara emeklik hakkı verilmesi, nafakanın kaldırılması gibi çok çarpıcı istekler yer alıyor.

haberimizvar.net- Vatandaşların parlamentoya ilettiği dilek ve şikayetleri inceleyen TBMM Dilekçe Komisyonu'na gelen dilekçelerdeki talepler dikkat çekti. Serpme kahvaltının yasaklanmasını isteyen de var, mahallesine nöbetçi cami talep eden de... İşte birbirinden ilginç istekler TBMM Dilekçe Komisyonu'na dilekçe üstüne dilekçe yağıyor. Vatandaşların parlamentoya ilettiği dilek ve şikayetleri inceleyen TBMM Dilekçe Komisyonu'na 28. Yasama Dönemi'nin başladığı 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren 15 Kasım 2023'e kadar 5 bine yakın başvuru yapıldı. Komisyona kadınlardan gelen dilekçelerin sayısı 1453 olurken erkekler ise 3 bin 501 dilekçe gönderdi. Meclis'ten serpme kahvaltının kaldırılmasını isteyen de vardı, evlilikte 25 yılını tamamlayan kadınlara emeklilik hakkı tanınmasını talep eden de... KOMİSYONA DİLEKÇE YAĞDI Vatandaşların istek ve şikayetlerini ilettiği komisyona dilekçe yağdı. Mahallesine nöbetçi cami isteyen de var, 25 yıl evli kalan kadının emekli olmasını talep eden de. İşte o ilginç dilekçeler. BİNLERCE DİLEKÇE TEK TEK OKUNDU Kimi nöbetçi cami istedi, kimi serpme kahvaltı yasaklansın dedi. Binlerce dilekçe tek tek okundu. Birbirinden ilginç istekler gündem oldu. "SERPME KAHVALTI KALDIRILSIN" Bir yılda 5 bin dilekçe gönderildi ve o dilekçeler arasında birbirinden ilginç istekler var. Serpme kahvaltı kaldırılsın, 25 yıl evli kalan kadın emekli sayılsın, sürekli nafaka kaldırılsın, mahallede nöbetçi cami olsun talepleri geldi.Komisyona kadınlardan 1453 dilekçe geldi. Erkekler 3 bin 501 dilekçe yolladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Dilekçe Komisyonu'na gelen ve tek tek okunduğu bildirilen dilekçelerle birbirinden ilginç talepler dikkat çekiyor. Meclis'e gönderilen 5 bini aşkın dilekçede serpme kahvaltının kaldırılması, mahalleye nöbetçi cami, evlilikte 25 yılını tamamlayan kadınlara emeklik hakkı verilmesi, nafakanın kaldırılması gibi çok çarpıcı istekler yer alıyor.

haberimizvar.net- Vatandaşların parlamentoya ilettiği dilek ve şikayetleri inceleyen TBMM Dilekçe Komisyonu'na gelen dilekçelerdeki talepler dikkat çekti. Serpme kahvaltının yasaklanmasını isteyen de var, mahallesine nöbetçi cami talep eden de... İşte birbirinden ilginç istekler

TBMM Dilekçe Komisyonu'na dilekçe üstüne dilekçe yağıyor. Vatandaşların parlamentoya ilettiği dilek ve şikayetleri inceleyen TBMM Dilekçe Komisyonu'na 28. Yasama Dönemi'nin başladığı 15 Mayıs 2023 tarihinden itibaren 15 Kasım 2023'e kadar 5 bine yakın başvuru yapıldı. Komisyona kadınlardan gelen dilekçelerin sayısı 1453 olurken erkekler ise 3 bin 501 dilekçe gönderdi. Meclis'ten serpme kahvaltının kaldırılmasını isteyen de vardı, evlilikte 25 yılını tamamlayan kadınlara emeklilik hakkı tanınmasını talep eden de...

KOMİSYONA DİLEKÇE YAĞDI
Vatandaşların istek ve şikayetlerini ilettiği komisyona dilekçe yağdı. Mahallesine nöbetçi cami isteyen de var, 25 yıl evli kalan kadının emekli olmasını talep eden de. İşte o ilginç dilekçeler.

BİNLERCE DİLEKÇE TEK TEK OKUNDU
Kimi nöbetçi cami istedi, kimi serpme kahvaltı yasaklansın dedi. Binlerce dilekçe tek tek okundu. Birbirinden ilginç istekler gündem oldu.

"SERPME KAHVALTI KALDIRILSIN"
Bir yılda 5 bin dilekçe gönderildi ve o dilekçeler arasında birbirinden ilginç istekler var. Serpme kahvaltı kaldırılsın, 25 yıl evli kalan kadın emekli sayılsın, sürekli nafaka kaldırılsın, mahallede nöbetçi cami olsun talepleri geldi.Komisyona kadınlardan 1453 dilekçe geldi. Erkekler 3 bin 501 dilekçe yolladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.