Yok denilen İşte o oda!

GÜNDEM 13.06.2022 - 11:25, Güncelleme: 13.06.2022 - 11:25
 

Yok denilen İşte o oda!

Akdeniz Üniversitesi’nde 3 öğrencinin intiharının ardından gündeme gelen ‘manevi danışmanlık’ hizmetinin tarikat bağlantısı konuşulmaya başlandı. Yok denilen manevi danışmanlık hizmetini gazeteci-yazar Ebru Küçükaydın ortaya çıkardı.

haberimizvar.net-  Türkiye gündeminde son günlerde Akdeniz Üniversitesi’nde tarikat bağlantıları ve 3 öğrencinin intiharı konuşuluyor. İntiharların ardından yurtlarda gayri resmi olarak ‘manevi danışmanlık’ odaları kurulduğu, bu odalarda öğrencilerle özel görüşmeler yapıldığı iddia edildi. İntiharların ardından böyle bir durumun olmadığı dile getirilmesine karşın gazetemizin köşe yazarı Ebru Küçükaydın, sosyal medya paylaşımında yok denilen manevi odaların varlığını ispat eden fotoğrafı kamuoyunun bilgisine sundu. Küçükaydın, paylaşımında ‘manevi danışman’ yazılı tabela bulunan odada manevi danışmanlık hizmetinin verildiğini belirtti. haberimizvar.net olarak soruyoruz; hangi yasal düzenleme ile manevi danışmanlık hizmeti veriliyor?  Kim ya da kimler öğrencilerle bire bir bu danışmanlık hizmetini sunuyor?  İntihar eden 3 öğrenci sözde manevi danışmanlık hizmeti alıyor muydu? İntihar eden öğrencilerin ortak noktaları nelerdi? Birbirlerini tanıyor muydu? İşte Ebru Küçükaydın’ın o paylaşımı: Burası Akdeniz Üniversitesi! Bilimde başarısıyla değil, 3 öğrencinin intiharıyla gündemde ve böyle bir durum yok denilen ‘manevi danışmanlık’ odası… İşte o oda! Kapıda asılı tabelaya dikkat! #YurtlardaYobazaYerYok pic.twitter.com/2vDjP9FLxr— ebru küçükaydın (@ebrukucukaydinn) June 13, 2022
Akdeniz Üniversitesi’nde 3 öğrencinin intiharının ardından gündeme gelen ‘manevi danışmanlık’ hizmetinin tarikat bağlantısı konuşulmaya başlandı. Yok denilen manevi danışmanlık hizmetini gazeteci-yazar Ebru Küçükaydın ortaya çıkardı.

haberimizvar.net-  Türkiye gündeminde son günlerde Akdeniz Üniversitesi’nde tarikat bağlantıları ve 3 öğrencinin intiharı konuşuluyor. İntiharların ardından yurtlarda gayri resmi olarak ‘manevi danışmanlık’ odaları kurulduğu, bu odalarda öğrencilerle özel görüşmeler yapıldığı iddia edildi. İntiharların ardından böyle bir durumun olmadığı dile getirilmesine karşın gazetemizin köşe yazarı Ebru Küçükaydın, sosyal medya paylaşımında yok denilen manevi odaların varlığını ispat eden fotoğrafı kamuoyunun bilgisine sundu. Küçükaydın, paylaşımında ‘manevi danışman’ yazılı tabela bulunan odada manevi danışmanlık hizmetinin verildiğini belirtti. haberimizvar.net olarak soruyoruz; hangi yasal düzenleme ile manevi danışmanlık hizmeti veriliyor? 
Kim ya da kimler öğrencilerle bire bir bu danışmanlık hizmetini sunuyor? 
İntihar eden 3 öğrenci sözde manevi danışmanlık hizmeti alıyor muydu?
İntihar eden öğrencilerin ortak noktaları nelerdi? Birbirlerini tanıyor muydu?
İşte Ebru Küçükaydın’ın o paylaşımı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.