‘Yoksulun sırtından doyan doyana’

GÜNDEM 15.10.2019 - 18:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Yoksulun sırtından doyan doyana’

Aldığı lüks araçla gündeme gelen ve kendini “Sendikamızın menfaatleri için daha uygundu” diye savunan Hak-İş Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’ye tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Yoksulun sırtından doyan doyana” dedi

haberimizvar.net Aldığı lüks model araçla gündeme gelen Hak İş Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’ye tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Yoksulun sırtından doyan doyana” dedi. ‘AKP yandaşı sarı sendika’ diye adlandırdığı Hak-İş’in ne hikmetse hiç işçilerin haklarıyla ilgili bir eylemle gündeme gelmediğine dikkat çeken Şahin, Yunus Değirmenci’nin, “AUDI yolda kalıyordu. BMW’yi sorduk. ‘1 milyon 800 bin lira’ dediler. Kampanya varmış, 1 milyon 300 bin liraya veririz dediler. Baktık, sendikamızın menfaatleri için bu daha uygun, bunu almaya karar verdik. Maaşım 30 ile 50 bin TL arasında” şeklindeki açıklamasını da ‘pişkince’ bulduğunu dile getirdi. ‘BUNLAR ENGEREKLER VE ÇIYANLARDIR’ Şahin tepkisini şöyle ifade etti: “Fazla yoruma gerek yok. Bu ismi ve bu sendikayı, işçilere havale ediyoruz! Unutmadan; bir de bu sendika, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde ‘grev var’ diye pankart açıyor. Tabelacı Türel döneminde binlerce emekçi işten çıkarılırken, sürgüne gönderilirken kılını kıpırdatmayan, işçiler lehine tek bir söz söylemeyen Hak İş, işte böyle bir zihniyet tarafından yönetilmektedir”. Hasan Şahin yaptığı açıklamayı Ahmet Arif’in “Bunlar, / Engerekler ve çıyanlardır, / Bunlar, / Aşımıza, ekmeğimize / Göz koyanlardır, / Tanı bunları, / Tanı da büyü” dizeleriyle bitirdi.
Aldığı lüks araçla gündeme gelen ve kendini “Sendikamızın menfaatleri için daha uygundu” diye savunan Hak-İş Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’ye tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Yoksulun sırtından doyan doyana” dedi

haberimizvar.net Aldığı lüks model araçla gündeme gelen Hak İş Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci’ye tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “Yoksulun sırtından doyan doyana” dedi. ‘AKP yandaşı sarı sendika’ diye adlandırdığı Hak-İş’in ne hikmetse hiç işçilerin haklarıyla ilgili bir eylemle gündeme gelmediğine dikkat çeken Şahin, Yunus Değirmenci’nin, “AUDI yolda kalıyordu. BMW’yi sorduk. ‘1 milyon 800 bin lira’ dediler. Kampanya varmış, 1 milyon 300 bin liraya veririz dediler. Baktık, sendikamızın menfaatleri için bu daha uygun, bunu almaya karar verdik. Maaşım 30 ile 50 bin TL arasında” şeklindeki açıklamasını da ‘pişkince’ bulduğunu dile getirdi.

‘BUNLAR ENGEREKLER VE ÇIYANLARDIR’

Şahin tepkisini şöyle ifade etti: “Fazla yoruma gerek yok. Bu ismi ve bu sendikayı, işçilere havale ediyoruz! Unutmadan; bir de bu sendika, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde ‘grev var’ diye pankart açıyor. Tabelacı Türel döneminde binlerce emekçi işten çıkarılırken, sürgüne gönderilirken kılını kıpırdatmayan, işçiler lehine tek bir söz söylemeyen Hak İş, işte böyle bir zihniyet tarafından yönetilmektedir”. Hasan Şahin yaptığı açıklamayı Ahmet Arif’in “Bunlar, / Engerekler ve çıyanlardır, / Bunlar, / Aşımıza, ekmeğimize / Göz koyanlardır, / Tanı bunları, / Tanı da büyü” dizeleriyle bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.