Yol kavgasından işe gitmeden maaş alan başkan oğlu çıktı

YEREL 07.08.2023 - 16:39, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:06
 

Yol kavgasından işe gitmeden maaş alan başkan oğlu çıktı

Bugün toplanan Antalya Büyükşehir Meclisi’nde ilginç diyaloglar yaşandı. 2.5 yıldır asfaltlanmayan yol tartışması yaşanırken Başkan Muhittin Böcek, kendisini eleştiren Ak Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, “4 yıldır oğlun işe gelmeden Büyükşehir’den maaş aldı” diye seslendi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı oturumu 115 gündem maddesini görüşmek üzere Muhittin Böcek başkanlığında toplandı. Gündem maddelerine geçilmeden önce Ak Partili Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güven, söz alarak şunları söyledi: “2,5 yıl önce söz verdiniz, sözlü söz verdiniz, kırsal işler müdürünüze iletmemize rağmen Gündoğmuş’un mahallesinden ana yola bağlanan ve bizim için çok önemli olan yolumuzu yapmadınız. Muhittin Başkan sözü demenize rağmen hala yolumuz yapılmadı, bu yolu kim yapacak?” BÖCEK: MAREŞAL YARDIMI YAPARIM Başkan Böcek, söz konusu yolun Büyükşehir sorumluluğunda olmadığını ifade ederek, “Muhittin Böcek söz vermişse yapar ancak bu yol Gündoğmuş Belediyesi’nin sorumluluğunda. Belediye Başkanı neden yapmıyorsun? Mareşal yardımı yaparız” diye konuştu. GÜNDOĞMUŞ’TA ALANYA’NIN İŞ MAKİNELERİ ÇALIŞIYOR Başkan Böcek’in bu sözü üzerine AK Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren söz aldı. Özeren, “Nüfusumuz az ama coğrafyamız geniş. Gündoğmuş Belediyesi’nin bütçesiyle yolları yapmamız mümkün değil. Bunu da sizinle konuşmuştuk. Bu nedenle yolun sorumluluğunu Antalya Büyükşehir’e devrettik. Gerekli yazışmalar yapıldı. Ama siz yolu söz verdiğiniz halde yıllardır yapmadınız. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle halkına sözünü verdi, şimdi yolu yapıyor. Gündoğmuş’ın yolunda Alanya iş makineleri çalıyor. Bu yol kimin sözler misiniz bana…” dedi. Böcek, ise; “Oğlun Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 4 yıl işe gelmeden maaş aldı. 4 aynı oldu Alanya Belediyesi’ne geçeli?” diye soru yöneltti. Başkan Özeren, “Büyükşehir’de kim işe yaramıyorsa atın. Bu benim oğlum olsa da, niye atmadınız?” diye konuşunca, Başkan Böcek, “Bana ricada bulunmuştun” diye konuştu. Bunun üzerine Özeren, “Ben kimseden ricacı olmadım. Siz İYİ Parti İlçe Başkanı’na açtığım dava ile ilgili benden ricada bulundunuz. Ben de hakaret davasını kazandım, biliyorsunuz” dedi. Başkan Böcek de, “Rica ederim, size hiç yakışmıyor. Oğlunun 4 yıl işe gelmeden maaş aldığını iyi biliyorsun” cümlesinin üzerine Özeren, “Ben kimseden ricada bulunmadım, sen de iyi biliyorsun” dedi.
Bugün toplanan Antalya Büyükşehir Meclisi’nde ilginç diyaloglar yaşandı. 2.5 yıldır asfaltlanmayan yol tartışması yaşanırken Başkan Muhittin Böcek, kendisini eleştiren Ak Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, “4 yıldır oğlun işe gelmeden Büyükşehir’den maaş aldı” diye seslendi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı oturumu 115 gündem maddesini görüşmek üzere Muhittin Böcek başkanlığında toplandı. Gündem maddelerine geçilmeden önce Ak Partili Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Güven, söz alarak şunları söyledi: “2,5 yıl önce söz verdiniz, sözlü söz verdiniz, kırsal işler müdürünüze iletmemize rağmen Gündoğmuş’un mahallesinden ana yola bağlanan ve bizim için çok önemli olan yolumuzu yapmadınız. Muhittin Başkan sözü demenize rağmen hala yolumuz yapılmadı, bu yolu kim yapacak?”

BÖCEK: MAREŞAL YARDIMI YAPARIM

Başkan Böcek, söz konusu yolun Büyükşehir sorumluluğunda olmadığını ifade ederek, “ Muhittin Böcek söz vermişse yapar ancak bu yol Gündoğmuş Belediyesi’nin sorumluluğunda. Belediye Başkanı neden yapmıyorsun? Mareşal yardımı yaparız” diye konuştu.

GÜNDOĞMUŞ’TA ALANYA’NIN İŞ MAKİNELERİ ÇALIŞIYOR

Başkan Böcek’in bu sözü üzerine AK Partili Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren söz aldı. Özeren, “Nüfusumuz az ama coğrafyamız geniş. Gündoğmuş Belediyesi’nin bütçesiyle yolları yapmamız mümkün değil. Bunu da sizinle konuşmuştuk. Bu nedenle yolun sorumluluğunu Antalya Büyükşehir’e devrettik. Gerekli yazışmalar yapıldı. Ama siz yolu söz verdiğiniz halde yıllardır yapmadınız. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle halkına sözünü verdi, şimdi yolu yapıyor. Gündoğmuş’ın yolunda Alanya iş makineleri çalıyor. Bu yol kimin sözler misiniz bana…” dedi.

Böcek, ise; “Oğlun Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde 4 yıl işe gelmeden maaş aldı. 4 aynı oldu Alanya Belediyesi’ne geçeli?” diye soru yöneltti.

Başkan Özeren, “Büyükşehir’de kim işe yaramıyorsa atın. Bu benim oğlum olsa da, niye atmadınız?” diye konuşunca, Başkan Böcek, “Bana ricada bulunmuştun” diye konuştu.

Bunun üzerine Özeren, “Ben kimseden ricacı olmadım. Siz İYİ Parti İlçe Başkanı’na açtığım dava ile ilgili benden ricada bulundunuz. Ben de hakaret davasını kazandım, biliyorsunuz” dedi. Başkan Böcek de, “Rica ederim, size hiç yakışmıyor. Oğlunun 4 yıl işe gelmeden maaş aldığını iyi biliyorsun” cümlesinin üzerine Özeren, “Ben kimseden ricada bulunmadım, sen de iyi biliyorsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.