Yol kesenler hakkında soruşturma

GÜNDEM 07.08.2021 - 13:56, Güncelleme: 07.08.2021 - 13:56
 

Yol kesenler hakkında soruşturma

Milas Cumhuriyet Başsavcılığı, devlet karayolunda trafiği durdurarak ‘şüphelendikleri’ için aralarında gazetecilerin de olduğu insanlara GBT uygulanması yaptıracaklarını öne süren kişiler hakkında soruşturma açtı.

haberimizvar.net-  Muğla’da Milas ve Yatağan ilçeleri arasındaki devlet karayolunda trafiği durdurarak ‘şüphelendikleri’ için aralarında gazetecilerin de olduğu insanlara GBT uygulanması yaptıracaklarını öne süren kişiler hakkında Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı; Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldığını duyurdu.   SAVCILIK SORUŞTURMA AÇTI  Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, “Sivil vatandaşlar tarafından kapatıldığı iddiasıyla 5 Ağustos 2021 tarihinde Milas Cumhuriyet Başsavcılığımızca ulaşım araçlarının kaçırılması, alıkonulması ve tehdit suçlarından derhal soruşturma açılmıştır. Soruşturmaya titizlikle ve tüm yönleriyle devam edilmektedir” denildi.  ‘GÖREVLİ’ OLDUĞUNU SÖYLEDİ  Gazetecilerin de içinde olduğu otomobilleri 5 Ağustos’ta gece saatlerinde durduran bazı kişiler, ‘plakaları yabancı olduğundan kendilerinden şüphelendikleri için haklarında GBT yapılmasını sağlayacakları’ iddiasıyla devlet karayolu üzerindeki trafiği durdurarak ‘kontrol yapmak’ istemişlerdi. Kendisini ‘görevli’ olarak tanımlayan ve adının Muharrem Duygu olduğunu belirten kişi, kendisine tepki gösterenler görüntüsünü alırken, “Belki yangından kaçıyorlar, belki ormanları onlar yaktı. Ormanım yanıyor ben halkım” diyerek yaptığı eylemi açıkladı.  
Milas Cumhuriyet Başsavcılığı, devlet karayolunda trafiği durdurarak ‘şüphelendikleri’ için aralarında gazetecilerin de olduğu insanlara GBT uygulanması yaptıracaklarını öne süren kişiler hakkında soruşturma açtı.

haberimizvar.net-  Muğla’da Milas ve Yatağan ilçeleri arasındaki devlet karayolunda trafiği durdurarak ‘şüphelendikleri’ için aralarında gazetecilerin de olduğu insanlara GBT uygulanması yaptıracaklarını öne süren kişiler hakkında Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı; Milas Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldığını duyurdu. 

 SAVCILIK SORUŞTURMA AÇTI

 Baş savcılık tarafından yapılan açıklamada, “Sivil vatandaşlar tarafından kapatıldığı iddiasıyla 5 Ağustos 2021 tarihinde Milas Cumhuriyet Başsavcılığımızca ulaşım araçlarının kaçırılması, alıkonulması ve tehdit suçlarından derhal soruşturma açılmıştır. Soruşturmaya titizlikle ve tüm yönleriyle devam edilmektedir” denildi.

 ‘GÖREVLİ’ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

 Gazetecilerin de içinde olduğu otomobilleri 5 Ağustos’ta gece saatlerinde durduran bazı kişiler, ‘plakaları yabancı olduğundan kendilerinden şüphelendikleri için haklarında GBT yapılmasını sağlayacakları’ iddiasıyla devlet karayolu üzerindeki trafiği durdurarak ‘kontrol yapmak’ istemişlerdi. Kendisini ‘görevli’ olarak tanımlayan ve adının Muharrem Duygu olduğunu belirten kişi, kendisine tepki gösterenler görüntüsünü alırken, “Belki yangından kaçıyorlar, belki ormanları onlar yaktı. Ormanım yanıyor ben halkım” diyerek yaptığı eylemi açıkladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.