'Yolumuza devam edeceğiz'

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.03.2024 - 10:16, Güncelleme: 28.03.2024 - 11:45
 

'Yolumuza devam edeceğiz'

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (ANSİAD) konuğu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, "Bir beş yıl daha sizlerin desteğiyle azim ve gururla hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Sizleri mahcup etmeden yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- 'Antalya Vizyonu ve Projeleri' konu başlığı ile dün akşam bir otelde düzenlenen ANSİAD 5. olağan toplatısına, Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Muhittin Böcek konuk konuşmacı olarak katıldı. İftarın ardından konuşan ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek, "5'inci olağan toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle sayın başkana vakit ayırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Seçimlere 4 gün kaldı. Biz 34 yıllık iş insanları derneği olarak tabii ki önümüzdeki yerel seçimleri ANSİAD olarak oldukça önemsiyoruz. Sayın başkana ANSİAD üyelerinin 34 yıllık birikimiyle bir rapor hazırladık. Raporda gerek şehrimizin sorunları ve ANSİAD olarak bizim çözüm önerilerimiz var" dedi. Özbek'in ardından konuşan Böcek, "ANSİAD Başkanı ve kıymetli yönetimi, değerli iş insanlarımız. Öncelikle hepinizi şahsım ve Antalyamız adına sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Böylesine özel, güzel ve hayırlı bir akşamda iftarda buluşmanın mutluluğuyla ramazan ayınızı tebrik ediyorum. ANSİAD toplantıları bana hep uğur getirmiştir. Geçen 5 yıl önceden cuma günü toplantı yapmıştık. İki gün sonra seçim oldu. Şimdi de dört günümüz var" dedi. 5 yıl önce söz verdiklerinin fazlasını yaptıklarını söyleyen Başkan Böcek, ulaşım, işsizlik ve altyapı gibi konulardaki projelerinden de bahsetti. 'BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN OYLARINA TALİBİM' Seçim sürecinde herkesin oyuna talip olduğunu söyleyen Böcek, "Kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, ezanımıza, al bayrağımıza sahip çıkan, cumhuriyetimizin değerlerine inanan, mavi gözlü adamın yolundan yürüyen bütün vatandaşlarımızın oylarına talibim. Zaten Antalya'mızda sizlerin desteğiyle biz ittifakı oluşturduk. Her gelen adaylığımızla ilgili desteğini açıkladı. Bunlardan bazıları Ata İttifakı, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve Davutoğlu'dur. Bir beş yıl daha sizlerin desteğiyle azimle ve gururla hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Sizleri mahcup etmeden yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. Konuşmaların ardından ANSİAD Başkanı Özbek, Başkan Böcek'e, sanatçı Tufan Dağıstanlı'nın seramik eserini hediye etti.
Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin (ANSİAD) konuğu olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, "Bir beş yıl daha sizlerin desteğiyle azim ve gururla hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Sizleri mahcup etmeden yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- 'Antalya Vizyonu ve Projeleri' konu başlığı ile dün akşam bir otelde düzenlenen ANSİAD 5. olağan toplatısına, Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Muhittin Böcek konuk konuşmacı olarak katıldı. İftarın ardından konuşan ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek, "5'inci olağan toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle sayın başkana vakit ayırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Seçimlere 4 gün kaldı. Biz 34 yıllık iş insanları derneği olarak tabii ki önümüzdeki yerel seçimleri ANSİAD olarak oldukça önemsiyoruz. Sayın başkana ANSİAD üyelerinin 34 yıllık birikimiyle bir rapor hazırladık. Raporda gerek şehrimizin sorunları ve ANSİAD olarak bizim çözüm önerilerimiz var" dedi.

Özbek'in ardından konuşan Böcek, "ANSİAD Başkanı ve kıymetli yönetimi, değerli iş insanlarımız. Öncelikle hepinizi şahsım ve Antalyamız adına sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Böylesine özel, güzel ve hayırlı bir akşamda iftarda buluşmanın mutluluğuyla ramazan ayınızı tebrik ediyorum. ANSİAD toplantıları bana hep uğur getirmiştir. Geçen 5 yıl önceden cuma günü toplantı yapmıştık. İki gün sonra seçim oldu. Şimdi de dört günümüz var" dedi. 5 yıl önce söz verdiklerinin fazlasını yaptıklarını söyleyen Başkan Böcek, ulaşım, işsizlik ve altyapı gibi konulardaki projelerinden de bahsetti.

'BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZIN OYLARINA TALİBİM'

Seçim sürecinde herkesin oyuna talip olduğunu söyleyen Böcek, "Kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, ezanımıza, al bayrağımıza sahip çıkan, cumhuriyetimizin değerlerine inanan, mavi gözlü adamın yolundan yürüyen bütün vatandaşlarımızın oylarına talibim. Zaten Antalya'mızda sizlerin desteğiyle biz ittifakı oluşturduk. Her gelen adaylığımızla ilgili desteğini açıkladı. Bunlardan bazıları Ata İttifakı, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve Davutoğlu'dur. Bir beş yıl daha sizlerin desteğiyle azimle ve gururla hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Sizleri mahcup etmeden yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ANSİAD Başkanı Özbek, Başkan Böcek'e, sanatçı Tufan Dağıstanlı'nın seramik eserini hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.