Yörük kültürünü geleceğe taşıyoruz

YEREL 15.12.2021 - 13:43, Güncelleme: 15.12.2021 - 13:43
 

Yörük kültürünü geleceğe taşıyoruz

YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege, Türkmen Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenledikleri Yörük Sempozyumu ve gecesi ile Yörük kültürünü geleceğe taşımanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

haberimizvar.net- YÖRSİAD ( YÖRÜK Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Aralık Ayı Kahvaltı Toplantısına, konuk konuşmacı olarak, Bilim İnsanı, Araştırmacı Yazar ve Adli Psikoloji Uzmanı Dr. Murat Kaplan katıldı. Toplantı öncesi pandemi döneminde derneğe üye olan Erdoğan Budak, Güneş Erkoç, Mustafa Koç, Aslı Salur, Demet Selek, Yusuf Özcan, Ezgi Bayrakeri ve Murat İlkan Karaduman’a rozetleri takıldı.  ÜYE SAYISI ARTIYOR Başkan Aykut Ege konuk Dr. Murat Kaplan'ın toplantılarına katılmalarından ve konuk olmasından dolayı teşekkür ederken“ Bu yıl YÖRSİAD’ın yılı dedik. Bu konuda yaptığımız etkinlikler ve organizasyonlara verdiğimiz destekler ile bunun heyecanını yaşadık. Son olarak Yörük kültürümüzün özellikle gençlerimiz tarafından daha çok bilinmesi adına düzenlediğimiz Yörük kültürü sempozyumu ve gecesi ile Yörük kültürünün geleceğe taşınmasına katkı sağladık. Üye sayımız da günden güne artıyor.” dedi. KAPLAN SUNUM YAPTI Açılış konuşmasının ardından 'Her şey Apaçık Ortada' konulu bir sunum gerçekleştiren Dr. Murat Kaplan yüz okuma, beden dili ve davranış analizi ışığında kişilik tespitleri konusunda üyelere örneklerle bilgiler verdi. Toplantı sonrası Başkan Ege, Konuk Dr.Murat Kaplan’a keyfiye taktı günün anısına bir plaket verdi ve sonrasında tüm üyeler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. 
YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege, Türkmen Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenledikleri Yörük Sempozyumu ve gecesi ile Yörük kültürünü geleceğe taşımanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

haberimizvar.net- YÖRSİAD ( YÖRÜK Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Aralık Ayı Kahvaltı Toplantısına, konuk konuşmacı olarak, Bilim İnsanı, Araştırmacı Yazar ve Adli Psikoloji Uzmanı Dr. Murat Kaplan katıldı. Toplantı öncesi pandemi döneminde derneğe üye olan Erdoğan Budak, Güneş Erkoç, Mustafa Koç, Aslı Salur, Demet Selek, Yusuf Özcan, Ezgi Bayrakeri ve Murat İlkan Karaduman’a rozetleri takıldı. 
ÜYE SAYISI ARTIYOR
Başkan Aykut Ege konuk Dr. Murat Kaplan'ın toplantılarına katılmalarından ve konuk olmasından dolayı teşekkür ederken“ Bu yıl YÖRSİAD’ın yılı dedik. Bu konuda yaptığımız etkinlikler ve organizasyonlara verdiğimiz destekler ile bunun heyecanını yaşadık. Son olarak Yörük kültürümüzün özellikle gençlerimiz tarafından daha çok bilinmesi adına düzenlediğimiz Yörük kültürü sempozyumu ve gecesi ile Yörük kültürünün geleceğe taşınmasına katkı sağladık. Üye sayımız da günden güne artıyor.” dedi.
KAPLAN SUNUM YAPTI
Açılış konuşmasının ardından 'Her şey Apaçık Ortada' konulu bir sunum gerçekleştiren Dr. Murat Kaplan yüz okuma, beden dili ve davranış analizi ışığında kişilik tespitleri konusunda üyelere örneklerle bilgiler verdi. Toplantı sonrası Başkan Ege, Konuk Dr.Murat Kaplan’a keyfiye taktı günün anısına bir plaket verdi ve sonrasında tüm üyeler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.