Yörükler CHP adaylarını kucakladı

YEREL 02.03.2024 - 10:36, Güncelleme: 02.03.2024 - 10:36
 

Yörükler CHP adaylarını kucakladı

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan ile Döşemealtı Belediye Başkan adayı Menderes Dal, Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

haberimizvar.net- Yaklaşan yerel seçimlerin öncesinde ziyaretlerini sürdüren CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Muhittin Böcek ile beraberindeki heyet, Antalyalı yörükleri ziyaret ederek Antalya’da yapılan hizmetleri anlattı. Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duman ile İlbeyi Mustafa Acarbulut, CHP adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  BÖCEK PROJELERİNİ ANLATTI CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan ve Başkan adayı Muhittin Böcek, şehirde son 5 yılda yapılan hizmetleri anlattı. Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duman ile İlbeyi Mustafa Acarbulut, Böcek ile diğer CHP adaylarına başarılar diledi. ZİYARET YÜKSEK KATILIMLI OLDU CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan ile Döşemealtı Belediye Başkan adayı Menderes Dal’ın ziyaretine katılım yüksek oldu. Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin yoğun katılım sağladığı ziyarette, yörükler başkan adaylarına sormak istedikleri sorulara da cevap aldı. 
CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan ile Döşemealtı Belediye Başkan adayı Menderes Dal, Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

haberimizvar.net- Yaklaşan yerel seçimlerin öncesinde ziyaretlerini sürdüren CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Muhittin Böcek ile beraberindeki heyet, Antalyalı yörükleri ziyaret ederek Antalya’da yapılan hizmetleri anlattı. Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duman ile İlbeyi Mustafa Acarbulut, CHP adaylarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

BÖCEK PROJELERİNİ ANLATTI

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan ve Başkan adayı Muhittin Böcek, şehirde son 5 yılda yapılan hizmetleri anlattı. Ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Duman ile İlbeyi Mustafa Acarbulut, Böcek ile diğer CHP adaylarına başarılar diledi.

ZİYARET YÜKSEK KATILIMLI OLDU

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan adayı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkan adayı Cem Kotan ile Döşemealtı Belediye Başkan adayı Menderes Dal’ın ziyaretine katılım yüksek oldu. Antalya Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerinin yoğun katılım sağladığı ziyarette, yörükler başkan adaylarına sormak istedikleri sorulara da cevap aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.