YouTube’dan Fahrettin Altun’a engel

GÜNDEM 02.07.2021 - 10:29, Güncelleme: 02.07.2021 - 10:29
 

YouTube’dan Fahrettin Altun’a engel

YouTube Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun’un ‘Şehit Diplomatlar Sergisi’ndeki konuşmasının videosunu ‘nefret suçu’ gerekçesiyle engelledi. Altun “Bu çifte standarttır, bu riyakarlıktır. Yerli ve milli platformlara ihtiyacımız var” dedi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Los Angeles ve İstanbul Sirkeci Garı’nda açılan ‘Şehit Diplomatlar Sergisi’nde yaptığı konuşmanın YouTube tarafından sansürlendiğini duyurdu. Twitter’dan videoyu yayınlayan Altun, YouTube’a tepki gösterdi. Altun, “Sözüm ona bu konuşma, nefret söylemi içeriyormuş. Bu çifte standarttır, bu riyakarlıktır” ifadelerini kullandı. ‘BU BİR ÇİFTE STANDARTTIR’ Fahrettin Altun’un YouTube’un engeli üzerine şu paylaşımları yaptı: “Üzülerek belirtmek istiyorum ki, Şehit Diplomatlar Sergisinde yaptığım şu konuşma YouTube tarafından sansürlendi. Sözüm ona bu konuşma, nefret söylemi içeriyormuş. Lütfen kulak verin ve siz karar verin. Bu çifte standarttır, bu riyakarlıktır. İslam’a ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerini görmezden gelen, terör örgütlerinin kara propagandalarına kolaylıkla alan açan YouTube, Türk diplomatlarımızı şehit eden katil teröristlerle ilgili söylediklerimizin nefret suçu (!) sayıyor”. ‘YERLİ VE MİLLİ’ PLATFORMLAR “Hoşunuza gitsin ya da gitmesin, her fırsatta terörün dili, dini, ırkı olmadığını söyleyeceğiz. Bir kere daha gördük ki her alanda olduğu gibi medya ve iletişim alanında da yerli ve milli platformlara ihtiyacımız var. Yaşasın hakikat!”. (Haber Merkezi)
YouTube Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun’un ‘Şehit Diplomatlar Sergisi’ndeki konuşmasının videosunu ‘nefret suçu’ gerekçesiyle engelledi. Altun “Bu çifte standarttır, bu riyakarlıktır. Yerli ve milli platformlara ihtiyacımız var” dedi.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Los Angeles ve İstanbul Sirkeci Garı’nda açılan ‘Şehit Diplomatlar Sergisi’nde yaptığı konuşmanın YouTube tarafından sansürlendiğini duyurdu. Twitter’dan videoyu yayınlayan Altun, YouTube’a tepki gösterdi. Altun, “Sözüm ona bu konuşma, nefret söylemi içeriyormuş. Bu çifte standarttır, bu riyakarlıktır” ifadelerini kullandı.

‘BU BİR ÇİFTE STANDARTTIR’

Fahrettin Altun’un YouTube’un engeli üzerine şu paylaşımları yaptı: “Üzülerek belirtmek istiyorum ki, Şehit Diplomatlar Sergisinde yaptığım şu konuşma YouTube tarafından sansürlendi. Sözüm ona bu konuşma, nefret söylemi içeriyormuş. Lütfen kulak verin ve siz karar verin. Bu çifte standarttır, bu riyakarlıktır. İslam’a ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerini görmezden gelen, terör örgütlerinin kara propagandalarına kolaylıkla alan açan YouTube, Türk diplomatlarımızı şehit eden katil teröristlerle ilgili söylediklerimizin nefret suçu (!) sayıyor”.

‘YERLİ VE MİLLİ’ PLATFORMLAR

“Hoşunuza gitsin ya da gitmesin, her fırsatta terörün dili, dini, ırkı olmadığını söyleyeceğiz. Bir kere daha gördük ki her alanda olduğu gibi medya ve iletişim alanında da yerli ve milli platformlara ihtiyacımız var. Yaşasın hakikat!”. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.