Yücel'den birlik ve beraberlik mesajı

SİYASET 12.01.2024 - 12:25, Güncelleme: 12.01.2024 - 12:25
 

Yücel'den birlik ve beraberlik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi dün yaptığı açıklama 55 belediye başkanını açıkladı. Açıklanan listeye göre Murat Yücel 3’üncü kez Alanya Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeniden Alanya Belediye Başkanı olan Adem Murat Yücel konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net- Adaylığının netleşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Adem Murat Yücel birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları söyledi, “Bundan 10 yıl önce; İlk kez Alanya Belediye Başkanlığı için aday olduğumda; ömrü boyunca burada yaşamış, buradan ekmek yemiş, burada çoluk çocuğa karışmış genç ama tecrübeli bir kardeşinizdim. 10 yıllık Kestel, 10 yıllık Alanya toplam 20 yıllık Belediye Başkanlığımda; Alanya’mızın ve Alanyalıların gerçek potansiyelini, gücünü, defalarca tecrübe ettim. Ancak aynı şekilde, kentimizin hak ettiği seviyeye ulaşmasının önündeki temel engelleri de daha o yıllarda tespit etme fırsatım oldu. Değerli hemşehrilerim; Alanya’nın önündeki en büyük engel, ortak bir hedef belirleyip, birlik ve beraberlik içinde o hedefe yürüme iradesine sahip olamamamızdır. İhtiyacımız olan tarihte eşi benzeri sadece bir kez görülmüş bir ruhu Alanya’mız için yeniden tesis etmek; kentimizde yaşayan herkesin birlik ve beraberlik ruhu ve inancıyla, Alanya’yı dünyanın imrenerek izleyeceği bir kent haline dönüştürebilmektir. Cumhuriyetimizin 100. yılında ve yeni Türkiye Yüzyılı’nın ilk adımında, kurtuluşu, kuruluşu ve O’nu 100. yılına dimdik ayakta eriştiren Kuvâ-yi milliye ruhunu kendimize örnek almanın, birlik olmanın, omuz omuza hedeflerimize yürümenin tam zamanıdır. İşte bu yüzden; Türkiye Yüzyılının Güçlü Alanya’sı için Kuvâ-yi Alaiye ruhu ve inancıyla yeniden adayım. Yaşasın Kuvâ-yi Alaiye ruhuyla daha güçlü Alanya” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi dün yaptığı açıklama 55 belediye başkanını açıkladı. Açıklanan listeye göre Murat Yücel 3’üncü kez Alanya Belediye Başkanı adayı olarak gösterildi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeniden Alanya Belediye Başkanı olan Adem Murat Yücel konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net- Adaylığının netleşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Adem Murat Yücel birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları söyledi, “Bundan 10 yıl önce; İlk kez Alanya Belediye Başkanlığı için aday olduğumda; ömrü boyunca burada yaşamış, buradan ekmek yemiş, burada çoluk çocuğa karışmış genç ama tecrübeli bir kardeşinizdim.

10 yıllık Kestel, 10 yıllık Alanya toplam 20 yıllık Belediye Başkanlığımda; Alanya’mızın ve Alanyalıların gerçek potansiyelini, gücünü, defalarca tecrübe ettim. Ancak aynı şekilde, kentimizin hak ettiği seviyeye ulaşmasının önündeki temel engelleri de daha o yıllarda tespit etme fırsatım oldu.

Değerli hemşehrilerim; Alanya’nın önündeki en büyük engel, ortak bir hedef belirleyip, birlik ve beraberlik içinde o hedefe yürüme iradesine sahip olamamamızdır.

İhtiyacımız olan tarihte eşi benzeri sadece bir kez görülmüş bir ruhu Alanya’mız için yeniden tesis etmek; kentimizde yaşayan herkesin birlik ve beraberlik ruhu ve inancıyla, Alanya’yı dünyanın imrenerek izleyeceği bir kent haline dönüştürebilmektir.

Cumhuriyetimizin 100. yılında ve yeni Türkiye Yüzyılı’nın ilk adımında, kurtuluşu, kuruluşu ve O’nu 100. yılına dimdik ayakta eriştiren Kuvâ-yi milliye ruhunu kendimize örnek almanın, birlik olmanın, omuz omuza hedeflerimize yürümenin tam zamanıdır.

İşte bu yüzden; Türkiye Yüzyılının Güçlü Alanya’sı için Kuvâ-yi Alaiye ruhu ve inancıyla yeniden adayım. Yaşasın Kuvâ-yi Alaiye ruhuyla daha güçlü Alanya” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.