Yüksekova Belediyespor 1. Lig'e yükseldi

SPOR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.05.2024 - 13:04, Güncelleme: 03.05.2024 - 13:04
 

Yüksekova Belediyespor 1. Lig'e yükseldi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde oynanan 2. Lig Türkiye şampiyonluğu finalinde penaltılarla rakibine üstünlük sağlayan Yüksekova Belediye Spor şampiyon oldu ve 1. Lig'e yükseldi.

haberimizvar.net- 2. Lig Türkiye şampiyonluğu final müsabakası Manavgat Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynandı. Yüksekova Belediye Spor ile Gölbaşı Belediye Spor arasındaki müsabakanın normal süresi 3-3 tamamlandı. Yüksekova Belediye Spor'un golleri 36'ncı dakikada Aleyna Yasemin Eroğlu, 54'üncü dakikada Diyan Ceyhan, 72'nci dakikada Nursel Özkan'dan gelirken, Gölbaşı Belediye Spor'un gollerini ise 51'inci ve 64'üncü dakikalarda Ebru Sena Ağralı, 90+3'üncü dakikada da Ayşenur Mercan kaydetti. Normal süresi berabere tamamlanan karşılaşmanın uzatmalar dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltılar sonucunda rakibine üstünlük sağlayan Yüksekova Belediye Spor, 2. Lig Türkiye şampiyonu oldu. Yüksekova Belediye Spor önümüzdeki yıl birinci 1. Lig'de mücadele edecek. Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Kadın Futbolu Direktörü Eren Şenyaprak, Gölbaşı Belediye Spor'a ise kupa ve madalyalarını Kadın Futbolu Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Zafer Şen ile TFF Antalya Bölge Müdürü Sibel Bal verdi.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde oynanan 2. Lig Türkiye şampiyonluğu finalinde penaltılarla rakibine üstünlük sağlayan Yüksekova Belediye Spor şampiyon oldu ve 1. Lig'e yükseldi.

haberimizvar.net- 2. Lig Türkiye şampiyonluğu final müsabakası Manavgat Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynandı. Yüksekova Belediye Spor ile Gölbaşı Belediye Spor arasındaki müsabakanın normal süresi 3-3 tamamlandı. Yüksekova Belediye Spor'un golleri 36'ncı dakikada Aleyna Yasemin Eroğlu, 54'üncü dakikada Diyan Ceyhan, 72'nci dakikada Nursel Özkan'dan gelirken, Gölbaşı Belediye Spor'un gollerini ise 51'inci ve 64'üncü dakikalarda Ebru Sena Ağralı, 90+3'üncü dakikada da Ayşenur Mercan kaydetti.

Normal süresi berabere tamamlanan karşılaşmanın uzatmalar dakikalarında da eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltılar sonucunda rakibine üstünlük sağlayan Yüksekova Belediye Spor, 2. Lig Türkiye şampiyonu oldu. Yüksekova Belediye Spor önümüzdeki yıl birinci 1. Lig'de mücadele edecek.

Şampiyon takıma kupa ve madalyalarını Kadın Futbolu Direktörü Eren Şenyaprak, Gölbaşı Belediye Spor'a ise kupa ve madalyalarını Kadın Futbolu Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Zafer Şen ile TFF Antalya Bölge Müdürü Sibel Bal verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.