Yüreğimiz deprem bölgesinde kaldı

YAŞAM 23.02.2023 - 12:37, Güncelleme: 23.02.2023 - 12:37
 

Yüreğimiz deprem bölgesinde kaldı

İYİ Parti Manavgat İlçe teşkilatı sekiz kişilik bir ekiple deprem bölgesine giderek acil ihtiyaçların karşılanmasına ve çadır kentlerin kurulmasına yardım etti. İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatından deprem bölgesine dayanışma için giden ekip üç gün Kahramanmaraş’ta iki günde Hatay da kaldı.

Haberimizvar - Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olan ve on il de yıkıma sebep olan depremler Türkiye de ve dünyada çok geniş yankı buldu. Depremin ilk gününden bu tarafa yaraların sarılması için canhıraş bir çaba içerisine giren İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatı Deprem bölgesine gönderdiği yardımların yanı sıra Manavgat’a misafir olarak gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermek içinde çok yoğun çaba sarf ediyor. İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatı Başkan Hüseyin Ergen’in de içinde yer aldığı sekiz kişilik bir heyeti geçtiğimiz hafta deprem bölgesine gönderdi. ÜÇ GÜN KAHRAMANMARAŞ, İKİ GÜN DE HATAY’DA KALDIK İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, “Türk milleti olarak son yılların en ağır ve en acı durumunu yaşıyoruz. Yaşadığımız deprem felaketinin boyutlarını oraya gidince daha iyi gördük.  Kahraman Maraş ve Hatay da kardeşlerimizin derdine bir nebzede olsa derman olmak için İYİ Parti ailesinin fertleri olarak il başkanımız Süleyman tekerek mihmandarlığında üç günlük bir çalışma yürüttük. İlk gittiğimiz gün altı saat içerisinde 250 çadırın kurulumunu gerçekleştirdik. Yer, yer sarsıntılar olmaya devam ediyor. Hatay da ise durum içler acısı… Hatay yerle bir olmuş durumda. Hatay il teşkilatındaki arkadaşlar gelen yardım kolilerini koyacak güvenli bir yer olmadığı için Antakya da bir depo bulabilmişler. Hatay da durum bu kadar vahim.  Orada kalan kardeşlerimizin içinde bulundukları psikolojik atmosferi ifade edecek kelime bulamıyor. Yaşananlar gerçekten çok kötü ve çok acı Allah oradaki kardeşlerimizin ve milletimizin yardımcısı olsun” dedi. İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen şuan için en önemli sorunun barınma sorunu olduğunu çadır kentlerin biran önce kurulması gerektiğini söyledi. Başkan Hüseyin Ergen “Türk milletini yasa boğan deprem felaketinin ilk gününden beri İYİ Parti ailesi olarak Genel başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiden milletvekillerine, Teşkilat başkanlarından sade üyesine kadar milletimizin yaralarını sarma gayreti içerisindeyiz. Beş günlük Hatay ve Kahramanmaraş dayanışma programı kapsamında bizimle birlikte çadır kuran, erzak taşıyan, ateş başında sabaha kadar uykusuz oturan Kayseri Milletvekilimiz Dursun Ataş’a ve Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz’a gösterdikleri özveriden dolayı İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatı adına teşekkür ediyorum. Beş günlük dayanışma programının sonunda ekip arkadaşlarımızla birlikte yüreğimizi deprem bölgesinde bırakarak Manavgat’a döndük” dedi.
İYİ Parti Manavgat İlçe teşkilatı sekiz kişilik bir ekiple deprem bölgesine giderek acil ihtiyaçların karşılanmasına ve çadır kentlerin kurulmasına yardım etti. İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatından deprem bölgesine dayanışma için giden ekip üç gün Kahramanmaraş’ta iki günde Hatay da kaldı.

Haberimizvar - Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olan ve on il de yıkıma sebep olan depremler Türkiye de ve dünyada çok geniş yankı buldu. Depremin ilk gününden bu tarafa yaraların sarılması için canhıraş bir çaba içerisine giren İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatı Deprem bölgesine gönderdiği yardımların yanı sıra Manavgat’a misafir olarak gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermek içinde çok yoğun çaba sarf ediyor. İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatı Başkan Hüseyin Ergen’in de içinde yer aldığı sekiz kişilik bir heyeti geçtiğimiz hafta deprem bölgesine gönderdi.

ÜÇ GÜN KAHRAMANMARAŞ, İKİ GÜN DE HATAY’DA KALDIK

İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen, “Türk milleti olarak son yılların en ağır ve en acı durumunu yaşıyoruz. Yaşadığımız deprem felaketinin boyutlarını oraya gidince daha iyi gördük.  Kahraman Maraş ve Hatay da kardeşlerimizin derdine bir nebzede olsa derman olmak için İYİ Parti ailesinin fertleri olarak il başkanımız Süleyman tekerek mihmandarlığında üç günlük bir çalışma yürüttük. İlk gittiğimiz gün altı saat içerisinde 250 çadırın kurulumunu gerçekleştirdik. Yer, yer sarsıntılar olmaya devam ediyor. Hatay da ise durum içler acısı… Hatay yerle bir olmuş durumda. Hatay il teşkilatındaki arkadaşlar gelen yardım kolilerini koyacak güvenli bir yer olmadığı için Antakya da bir depo bulabilmişler. Hatay da durum bu kadar vahim.  Orada kalan kardeşlerimizin içinde bulundukları psikolojik atmosferi ifade edecek kelime bulamıyor. Yaşananlar gerçekten çok kötü ve çok acı Allah oradaki kardeşlerimizin ve milletimizin yardımcısı olsun” dedi. İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hüseyin Ergen şuan için en önemli sorunun barınma sorunu olduğunu çadır kentlerin biran önce kurulması gerektiğini söyledi.

Başkan Hüseyin Ergen “Türk milletini yasa boğan deprem felaketinin ilk gününden beri İYİ Parti ailesi olarak Genel başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendiden milletvekillerine, Teşkilat başkanlarından sade üyesine kadar milletimizin yaralarını sarma gayreti içerisindeyiz. Beş günlük Hatay ve Kahramanmaraş dayanışma programı kapsamında bizimle birlikte çadır kuran, erzak taşıyan, ateş başında sabaha kadar uykusuz oturan Kayseri Milletvekilimiz Dursun Ataş’a ve Genel Sekreterimiz Uğur Poyraz’a gösterdikleri özveriden dolayı İYİ Parti Manavgat İlçe Teşkilatı adına teşekkür ediyorum. Beş günlük dayanışma programının sonunda ekip arkadaşlarımızla birlikte yüreğimizi deprem bölgesinde bırakarak Manavgat’a döndük” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.