Yurt içi uçuşlarda PCR testi isteyecek

GÜNDEM 30.08.2021 - 17:27, Güncelleme: 30.08.2021 - 17:27
 

Yurt içi uçuşlarda PCR testi isteyecek

Pegasus aşı olmayan iç hat yolcularından, 6 Eylül’den itibaren PCR testi isteyeceğini açıkladı.

haberimizvar.net-  Türk Hava Yolları’nın (THY) ardından Pegasus da aşı olmayan iç hat yolcularından, 6 Eylül’den itibaren PCR testi isteyeceğini açıkladı. Pegasus, iç hat uçuşlarıyla ilgili aldığı kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Pegasus’un paylaşımı söyle: “İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye istinaden, yurt içi uçuşlarımızda aşılı ya da hastalığı geçirmiş olan misafirlerimiz, herhangi bir test zorunluluğu bulunmadan seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir. Aşısız olan misafirlerimizin ise 6 Eylül tarihi itibariyle seyahatlerinden önce 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testini ibraz etmesi gerekmektedir. Hastalığı geçirmemiş, aşısı bulunmayan ve negatif PCR testi sunmayan misafirlerimiz uçuşa kabul edilmeyecektir.”
Pegasus aşı olmayan iç hat yolcularından, 6 Eylül’den itibaren PCR testi isteyeceğini açıkladı.

haberimizvar.net-  Türk Hava Yolları’nın (THY) ardından Pegasus da aşı olmayan iç hat yolcularından, 6 Eylül’den itibaren PCR testi isteyeceğini açıkladı.

Pegasus, iç hat uçuşlarıyla ilgili aldığı kararı sosyal medya hesabından duyurdu.

Pegasus’un paylaşımı söyle:

“İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye istinaden, yurt içi uçuşlarımızda aşılı ya da hastalığı geçirmiş olan misafirlerimiz, herhangi bir test zorunluluğu bulunmadan seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir.

Aşısız olan misafirlerimizin ise 6 Eylül tarihi itibariyle seyahatlerinden önce 48 saat içinde yapılmış negatif PCR testini ibraz etmesi gerekmektedir. Hastalığı geçirmemiş, aşısı bulunmayan ve negatif PCR testi sunmayan misafirlerimiz uçuşa kabul edilmeyecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.