Yüz yüze eğitim yarın başlıyor

EĞİTİM 31.05.2021 - 22:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 22:28
 

Yüz yüze eğitim yarın başlıyor

İlkokul öğrencilerinin yarın itibarıyla yüz yüze eğitime başlayacağını duyuran Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 7 Haziran’dan sonra da ortaokul ve lise öğrencilerinin haftada iki gün okula gideceğini açıkladı.

haberimizvar.net  Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk yüz yüze eğitimin yarından itibaren başlayacağını açıkladı. Yarın itibariyle ilkokul öğrencilerinin ders başı yapacağını belirten Selçuk, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerinin haftada iki gün yüz yüze eğitime başlayacağı açıklaması yaptı.   BAKAN ZİYA SELÇUK AÇIKLADI   Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yüz yüze eğitime ilişkin şunları kaydetti: “Ülkemiz genelinde Covid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir”.   7 HAZİRAN’DA LİSELER AÇILIYOR   7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecek. Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır. Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu’ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir. 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir”. 
İlkokul öğrencilerinin yarın itibarıyla yüz yüze eğitime başlayacağını duyuran Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 7 Haziran’dan sonra da ortaokul ve lise öğrencilerinin haftada iki gün okula gideceğini açıkladı.

haberimizvar.net

 Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk yüz yüze eğitimin yarından itibaren başlayacağını açıkladı. Yarın itibariyle ilkokul öğrencilerinin ders başı yapacağını belirten Selçuk, 7 Haziran Pazartesi’den itibaren ise ortaokul ve lise öğrencilerinin haftada iki gün yüz yüze eğitime başlayacağı açıklaması yaptı.

 

BAKAN ZİYA SELÇUK AÇIKLADI

 

Bakan Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yüz yüze eğitime ilişkin şunları kaydetti: “Ülkemiz genelinde Covid-19 salgın tedbirleri çerçevesindeki kademeli normalleşme kapsamında, 1 Haziran Salı gününden itibaren tüm ilkokullarda ve okul bünyesindeki ana sınıflarında haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacaktır. Diğer okul öncesi eğitim kurumları mevcut durumda olduğu gibi tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime devam edecektir”.

 

7 HAZİRAN’DA LİSELER AÇILIYOR

 

7 Haziran Pazartesi günü ise tüm ortaokul ve liselerimizde haftada 2 gün yüz yüze eğitime geçilecek. Köy ve seyrek nüfuslu yerleşim yerlerindeki okullarımızda yüz yüze eğitime 1 Haziran Salı gününden itibaren haftanın 5 günü tam zamanlı olarak başlanacaktır. Okullarımızdaki yüz yüze eğitimlere katılım, isteğe bağlı olup ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol Kılavuzu’ndaki koşullar doğrultusunda gerçekleştirilecektir. 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecektir”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.