Yüzde 60 güvenmiyor!

YEREL 12.01.2020 - 17:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yüzde 60 güvenmiyor!

www.haberimizvar.net ile Artıbir Araştırma Şirketi’nin hazırladığı yılın ilk anketini yayınlıyoruz. İşte Antalya dahil 26 ilde, 1500 denek üzerinden Ocak ayında yapılan anketin sonuçları…

haberimizvar.net-www.haberimizvar.net ile Artıbir Araştırma Şirketi’nin Antalya dahil 26 ilde yaptığı anketten çarpıcı sonuçlar çıktı. 2-9 Ocak tarihlerinde 1500 kişi üzerinden yapılan ankette vatandaşa ‘belediyelerde yolsuzluk yapılıyor mudur?’ sorusuna yüzde 68.9 ‘evet’ yanıtı verdi. Aynı soru kamu kurumları içinde sorulduğunda ise ‘evet’ diyenlerin oranı yüzde 60.4. ARAŞTIRMAYI YORUMLADI Artıbir Araştırma Genel Müdürü Hüseyin Çalışkaner, Türkiye gündemi araştırma sonuçlarını değerlendirdi. Anketi özetleyen Çalışkener, “Genel soruların yer aldığı ankette göre;  Ekrem İmamoğlu şu aşamada Cumhurbaşkanlığına aday olmamasına rağmen arkasında çok ciddi bir destek var. Gelecek Partisi’nin kurulması ile siyasi dengelerin değiştiği görülüyor. Gelecek Partisi en fazla oyu AK Parti ve MHP’den alıyor. AK Partililerin yüzde 13’üü, Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra partinin başında Süleyman Soyluyu görmek isterken ikinci sırada ise Binali Yıldırım geliyor. En çarpıcı olanı ise, halkın ortalama yüzde 65 i kurumlarda yolsuzluk yapıldığını düşünüyor.” dedi. İŞTE ANKETİN AYRINTILARI:
www.haberimizvar.net ile Artıbir Araştırma Şirketi’nin hazırladığı yılın ilk anketini yayınlıyoruz. İşte Antalya dahil 26 ilde, 1500 denek üzerinden Ocak ayında yapılan anketin sonuçları…

haberimizvar.net-www.haberimizvar.net ile Artıbir Araştırma Şirketi’nin Antalya dahil 26 ilde yaptığı anketten çarpıcı sonuçlar çıktı. 2-9 Ocak tarihlerinde 1500 kişi üzerinden yapılan ankette vatandaşa ‘belediyelerde yolsuzluk yapılıyor mudur?’ sorusuna yüzde 68.9 ‘evet’ yanıtı verdi. Aynı soru kamu kurumları içinde sorulduğunda ise ‘evet’ diyenlerin oranı yüzde 60.4.

ARAŞTIRMAYI YORUMLADI

Artıbir Araştırma Genel Müdürü Hüseyin Çalışkaner, Türkiye gündemi araştırma sonuçlarını değerlendirdi. Anketi özetleyen Çalışkener, “Genel soruların yer aldığı ankette göre;  Ekrem İmamoğlu şu aşamada Cumhurbaşkanlığına aday olmamasına rağmen arkasında çok ciddi bir destek var. Gelecek Partisi’nin kurulması ile siyasi dengelerin değiştiği görülüyor. Gelecek Partisi en fazla oyu AK Parti ve MHP’den alıyor. AK Partililerin yüzde 13’üü, Recep Tayyip Erdoğan’dan sonra partinin başında Süleyman Soyluyu görmek isterken ikinci sırada ise Binali Yıldırım geliyor. En çarpıcı olanı ise, halkın ortalama yüzde 65 i kurumlarda yolsuzluk yapıldığını düşünüyor.” dedi.

İŞTE ANKETİN AYRINTILARI:






















Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.