Zabıta haftasında tören krizi

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.09.2019 - 18:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Zabıta haftasında tören krizi

Zabıta Haftası için Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Zabıta Daire Başkanlığı’na görev alan amirler, kendilerine tören alanında komut vermek için AK Parti Kepez Ahatlı Mahalle yöneticisi olan ‘zabıta yardımcısı’ Kerim Çelik’in görevlendirilmesine tepki gösterdi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, bugün başlayan Zabıta Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Zabıta’nın kuruluşunun 193. yıldönümü Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurkacı ile birlikte zabıta amirleri alanda yerini aldı. Tören başlamadan önce zabıta amirlerini dizayn etmek, İstiklal Marşı’nı okutmak için görevlendirilen Zabıta Yardımcısı, AK Parti Kepez Ahatlı Mahalle yöneticisi Kerim Çelik’in görevlendirilmesi yetki krizine neden oldu. AMİRLERE TALİMAT Tören alanında zabıta amirlerine talimat veren Kerim Çelik, Zabıta Haftası’nda zabıta içinde yetki krizine neden oldu. AK Parti içinde aktif rol alan ve Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra sosyal medya hesaplarını kapatan Kerim Çelik’in tören alanındaki tavırları zabıta içinde huzursuzluklara neden oldu. Daire Başkanı Kavurkacı’nın Kerim Çelik’i görevlendirmesi, amirlerine talimat veren Zabıta Yardımcısı Kerim Çelik’e müdahale etmemesi tören alanındaki huzursuzluğu arttırdı. MAKAMA ÇIKTILAR Öte yandan, Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Daire Başkanı Kavurkacı ile birlikte zabıta amirlerinin mesai bitimi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in makamına çıkacağı bildirimi yapıldı. Bildirime rağmen zabıta amiri olmadığı halde yine Zabıta Yardımcısı Kerim Çelik ile birlikte memur Mehmet Dumanoğlu ve Zabıta Yardımcısı Bayram Ali Şeker’in Kavurkacı ile birlikte Başkan Böcek’in makamına çıkması tören alanında yaşanan yetki krizinin üzerine yeni bir krizin daha olmasına neden oldu.
Zabıta Haftası için Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Zabıta Daire Başkanlığı’na görev alan amirler, kendilerine tören alanında komut vermek için AK Parti Kepez Ahatlı Mahalle yöneticisi olan ‘zabıta yardımcısı’ Kerim Çelik’in görevlendirilmesine tepki gösterdi

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, bugün başlayan Zabıta Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı. Zabıta’nın kuruluşunun 193. yıldönümü Zabıta Daire Başkanı Muharrem Kavurkacı ile birlikte zabıta amirleri alanda yerini aldı. Tören başlamadan önce zabıta amirlerini dizayn etmek, İstiklal Marşı’nı okutmak için görevlendirilen Zabıta Yardımcısı, AK Parti Kepez Ahatlı Mahalle yöneticisi Kerim Çelik’in görevlendirilmesi yetki krizine neden oldu.

AMİRLERE TALİMAT

Tören alanında zabıta amirlerine talimat veren Kerim Çelik, Zabıta Haftası’nda zabıta içinde yetki krizine neden oldu. AK Parti içinde aktif rol alan ve Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra sosyal medya hesaplarını kapatan Kerim Çelik’in tören alanındaki tavırları zabıta içinde huzursuzluklara neden oldu. Daire Başkanı Kavurkacı’nın Kerim Çelik’i görevlendirmesi, amirlerine talimat veren Zabıta Yardımcısı Kerim Çelik’e müdahale etmemesi tören alanındaki huzursuzluğu arttırdı.

MAKAMA ÇIKTILAR

Öte yandan, Zabıta Haftası nedeniyle Zabıta Daire Başkanı Kavurkacı ile birlikte zabıta amirlerinin mesai bitimi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in makamına çıkacağı bildirimi yapıldı. Bildirime rağmen zabıta amiri olmadığı halde yine Zabıta Yardımcısı Kerim Çelik ile birlikte memur Mehmet Dumanoğlu ve Zabıta Yardımcısı Bayram Ali Şeker’in Kavurkacı ile birlikte Başkan Böcek’in makamına çıkması tören alanında yaşanan yetki krizinin üzerine yeni bir krizin daha olmasına neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.