Zabıtadan marketlerde denetim

YEREL 18.08.2023 - 11:14, Güncelleme: 18.08.2023 - 12:33
 

Zabıtadan marketlerde denetim

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan zincir marketlerde denetim yaptı.

haberimizvar.net- Zabıta ekipleri, yapılan denetimler kapsamında ruhsat, ürünlerin son tüketim tarihleri ve kasa fiyat karşılaştırmasını kontrol etti. İşletmelere yasa gereği belirlenen kurallar çerçevesinde gerekli bilgiler verilerek uyarılarda bulunuldu.Öte yandan belediye ekiplerinin ilçe genelinde yer alan fırın, pastane gibi işletmelerde de gıda, hijyen ve fiyat etiketlerinin kontrollerini de rutin olarak yaptığı kaydedildi.  
Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan zincir marketlerde denetim yaptı.

haberimizvar.net-  Zabıta ekipleri, yapılan denetimler kapsamında ruhsat, ürünlerin son tüketim tarihleri ve kasa fiyat karşılaştırmasını kontrol etti.

İşletmelere yasa gereği belirlenen kurallar çerçevesinde gerekli bilgiler verilerek uyarılarda bulunuldu.Öte yandan belediye ekiplerinin ilçe genelinde yer alan fırın, pastane gibi işletmelerde de gıda, hijyen ve fiyat etiketlerinin kontrollerini de rutin olarak yaptığı kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.