Zafer Partisi'nden CHP Antalya eleştirisi

SİYASET 07.11.2023 - 17:14, Güncelleme: 07.11.2023 - 17:25
 

Zafer Partisi'nden CHP Antalya eleştirisi

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, sosyal medya hesabından CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) listesinde Antalyalı üye Deniz Demiröz'ün mesleğinin 'avukat' olarak yazılmasını eleştirdi. Aslan, Demiröz'ün 'büfe rantçısı' olduğunu da iddia etti.

haberimizvar.net- Zafer Partisi Bürokrasi ile İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri listesinde Antalyalı Deniz Demiröz'ün mesleğinin avukat olarak yazılmasını sosyal medya hesabından eleştirdi. SOSYAL MEDYASINDAN PAYLAŞTI Aslan, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Koskoca CHP'nin düştüğü hale bakın. Değişim değişim dedikleri buymuş. CHP'nin en yüksek yargı organına büfe rantçısı Deniz Demiröz getirilmiş. Üstelik isminin başına avukat yazılmış. Gelin görün ki büfeci Deniz Bey'in UYAP'ta kaydı yok. İşte iktidarın ekmeğine sürülen yağ. Siz değişim diye yola çıkın, sonra gidin avukat olmadığı halde avukat diye tanıttığınız bir kişiyi CHP'nin Yüksek Disiplin Kurulu'na alın. Yazık yazık Atatürk'ün partisinin düştüğü hallere yazık" DEMİRÖZ: BÜFEM YOK LİSTEDE YANLIŞLIK YAPILMIŞ Deniz Demiröz ise, Zafer Partili Esmaül Hüsnü Aslan'ın paylaşımını gördüğünü ve çok üzüldüğünü söyledi. Demiröz, "Benim büfem yok, kendimi avukat diye de yazdırmadım. Sanırım listede kayma olmuş. Beni Antalya'da herkes tanır, araştırmadan, soruşturmadan böyle bir çamur atılması bir siyasi partinin  genel başkan yardımcısına yakışmadı. Yazdıklarını da üzerime alınmadım" dedi.
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, sosyal medya hesabından CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) listesinde Antalyalı üye Deniz Demiröz'ün mesleğinin 'avukat' olarak yazılmasını eleştirdi. Aslan, Demiröz'ün 'büfe rantçısı' olduğunu da iddia etti.

haberimizvar.net-  Zafer Partisi Bürokrasi ile İlişkiler ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri listesinde Antalyalı Deniz Demiröz'ün mesleğinin avukat olarak yazılmasını sosyal medya hesabından eleştirdi.

SOSYAL MEDYASINDAN PAYLAŞTI

Aslan, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Koskoca CHP'nin düştüğü hale bakın. Değişim değişim dedikleri buymuş. CHP'nin en yüksek yargı organına büfe rantçısı Deniz Demiröz getirilmiş. Üstelik isminin başına avukat yazılmış. Gelin görün ki büfeci Deniz Bey'in UYAP'ta kaydı yok. İşte iktidarın ekmeğine sürülen yağ. Siz değişim diye yola çıkın, sonra gidin avukat olmadığı halde avukat diye tanıttığınız bir kişiyi CHP'nin Yüksek Disiplin Kurulu'na alın. Yazık yazık Atatürk'ün partisinin düştüğü hallere yazık"

DEMİRÖZ: BÜFEM YOK LİSTEDE YANLIŞLIK YAPILMIŞ

Deniz Demiröz ise, Zafer Partili Esmaül Hüsnü Aslan'ın paylaşımını gördüğünü ve çok üzüldüğünü söyledi. Demiröz, "Benim büfem yok, kendimi avukat diye de yazdırmadım. Sanırım listede kayma olmuş. Beni Antalya'da herkes tanır, araştırmadan, soruşturmadan böyle bir çamur atılması bir siyasi partinin  genel başkan yardımcısına yakışmadı. Yazdıklarını da üzerime alınmadım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.