'Zafer Yürüyüşü'ne Antalyalılar akın etti

EKONOMİ 26.08.2022 - 11:52, Güncelleme: 26.08.2022 - 12:01
 

'Zafer Yürüyüşü'ne Antalyalılar akın etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile CHP Gençlik Kolları ve vatandaşların katıldığı “Zafer Yolu” Yürüyüşü'ne Antalyalılar akın etti.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın katıldığı Zafer Yolu yürüyüşüne antalyalılar da katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Uysal, CHP Gençlik Kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar ile birlikte; Türkiye’nin kurtuluş mücadelesinin en kritik harekatlarından Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde Çakırözü Köyü’nden Kocatepe Anıtı’na yürüdü. Antalya'dan CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, il yöneticileri, ilçe başkanları, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, milletvekilleri, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile çok sayıda Antalyalı katıldı. “Zafer Yolu” boyunca; CHP Gençlik Kolları ve vatandaşlarla birlikte 15 kilometre yürüdü. Çakırözü Köyü’nde başlayıp Kocatepe Anıtı’na kadar, beş saatten uzun süren yolculuk boyunca marşlar ve şarkılar söylendi. Kılıçdaroğlu ve Uysal, beraberlerindeki parti yöneticileri, milletvekilleri ve partililer Büyük Taarruz’un  Kılıçdaroğlu ve Uysal, ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının karargah olarak kullandığı Şuhut’taki Atatürk Evi’ni ziyaret etti. Ziyarette CHP ve DP genel başkanları anı defterine duygularını yazdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, anı defterine şunları yazdı: “Büyük Taarruz’un karargahında Türkiye’nin bağımsızlığını ve kurtuluşunda savaşanların karargahında olmak gelecek için umutlarımızı artırıyor. Tüm şehitlere, gazilere Allah’tan rahmet diliyor, onları saygıyla anıyorum.” DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ise şöyle yazdı: “Büyük Atatürk, 16 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Anadolu’ya taşıdığınız cesaret ve iradenin zirveye ulaştığı Kocatepe’ye aynı heyecanı yaşamak için yürüyoruz. Emanetiniz Türkiye Cumhuriyeti Devletini yeni bir yüzyıla ışık tuttuğunuz değerlerle taşıyacağız. Başta manevi huzurlarında hissettiğimiz Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Büyük Taarruz’un 100’üncü yılında tüm mücadele arkadaşlarınızı saygı ve rahmetle Şuhut Atatürk Evi’nde anıyoruz.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile CHP Gençlik Kolları ve vatandaşların katıldığı “Zafer Yolu” Yürüyüşü'ne Antalyalılar akın etti.

haberimizvar.net- CHP Genel Başk anı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başk anı Gültekin Uysal’ın katıldığı Zafer Yolu yürüyüşüne antalyalılar da katıldı.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Uysal, CHP Gençlik Kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar ile birlikte; Türkiye’nin kurtuluş mücadelesinin en kritik harekatlarından Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde Çakırözü Köyü’nden Kocatepe Anıtı’na yürüdü. Antalya'dan CHP İl Başk anı Nuri Cengiz, il yöneticileri, ilçe başkanları, Antalya Büyükşehir Belediye Başk anı Muhittin Böcek, milletvekilleri, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ile çok sayıda Antalyalı katıldı.

“Zafer Yolu” boyunca; CHP Gençlik Kolları ve vatandaşlarla birlikte 15 kilometre yürüdü. Çakırözü Köyü’nde başlayıp Kocatepe Anıtı’na kadar, beş saatten uzun süren yolculuk boyunca marşlar ve şarkılar söylendi. Kılıçdaroğlu ve Uysal, beraberlerindeki parti yöneticileri, milletvekilleri ve partililer Büyük Taarruz’un  Kılıçdaroğlu ve Uysal, ilk olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının karargah olarak kullandığı Şuhut’taki Atatürk Evi’ni ziyaret etti. Ziyarette CHP ve DP genel başkanları anı defterine duygularını yazdı.

CHP Genel Başk anı Kemal Kılıçdaroğlu, anı defterine şunları yazdı: “Büyük Taarruz’un karargahında Türkiye’nin bağımsızlığını ve kurtuluşunda savaşanların karargahında olmak gelecek için umutlarımızı artırıyor. Tüm şehitlere, gazilere Allah’tan rahmet diliyor, onları saygıyla anıyorum.”

DP Genel Başk anı Gültekin Uysal ise şöyle yazdı: “Büyük Atatürk, 16 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Anadolu’ya taşıdığınız cesaret ve iradenin zirveye ulaştığı Kocatepe’ye aynı heyec anı yaşamak için yürüyoruz. Emanetiniz Türkiye Cumhuriyeti Devletini yeni bir yüzyıla ışık tuttuğunuz değerlerle taşıyacağız. Başta manevi huzurlarında hissettiğimiz Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Büyük Taarruz’un 100’üncü yılında tüm mücadele arkadaşlarınızı saygı ve rahmetle Şuhut Atatürk Evi’nde anıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.