'Zaman geldi yutkundum'

SİYASET 05.03.2024 - 21:03, Güncelleme: 05.03.2024 - 21:03
 

'Zaman geldi yutkundum'

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı yan yana görünce, "Zaman geldi yutkundum sırf bu tabloyu görmek için" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Ümit Uysal'ın Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje  toplantısında siyaset kulislerinde  aralarında sorun olduğu iddia edilen Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Muhittin Böcek ile Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Ümit Uysal yan yana oturdular ve samimi bir görüntü verdiler. Toplantıya katılan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, konuşma yapmak için kürsüye davet edildiğinde, Böcek-Uysal samimiyeti için, "Zaman geldi yutkundum sırf bu tabloyu görmek için. Muhittin Böcek-Ümit Uysal yan yana. Kolay mı sanıyorsunuz bunu başarmayı" dedi.
CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı yan yana görünce, "Zaman geldi yutkundum sırf bu tabloyu görmek için" şeklinde konuştu.

haberimizvar.net- Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Ümit Uysal'ın Türkan Şoray Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje  toplantısında siyaset kulislerinde  aralarında sorun olduğu iddia edilen Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Muhittin Böcek ile Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Ümit Uysal yan yana oturdular ve samimi bir görüntü verdiler.

Toplantıya katılan CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, konuşma yapmak için kürsüye davet edildiğinde, Böcek-Uysal samimiyeti için, "Zaman geldi yutkundum sırf bu tabloyu görmek için. Muhittin Böcek- Ümit Uysal yan yana. Kolay mı sanıyorsunuz bunu başarmayı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.