Zamlar yağmur gibi geliyor

GÜNDEM 04.01.2024 - 14:08, Güncelleme: 04.01.2024 - 14:08
 

Zamlar yağmur gibi geliyor

Yeni yılla birlikte zam yağmuru da başladı.. Benzin, motorin ve alkole gelen rekor zamlara sigara zammı da eklendi. Jack Grubu alkole yüzde 30 oranında zam yaptı.

haberimizvar.net- Türkiye İstatistik Kurumu enflasyon oranlarını açıkladı. Benzin, motorin ve alkole yeni yılda zamlarına geleceği belirtilmişti. Alkollü içeceklere yeni yılda ilk zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Jack grubuna zam geldiğini duyurdu. Öte yandan Dündar, yeni yılın alkole ilk zammı olduğunu da açıkladı. Erol Dündar, "İlk zammımız da geldi alkole #ZamGeldi Jack gurubuna" diyerek paylaştı. Açıklanan verilere göre yüzde 30 civarında bir zam yapıldı. Jack’ın litresi 325 TL zamlandı. Öte yandan TÜİK verileri açıklandı. Tüketici fiyatları yüzde 53.40’a ulaştı. Yurt içi üretici fiyatları yüzde 53.15’e çıktı. Vergi Uzmanı Ozan Bingöl de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla zamların peş peşe geleceğini söylemişti. Bingöl, “Değerli arkadaşlar yılın son günü moralinizi bozmak istemem ama zamlar bitmeyecek, 3 Ocak tarihinde de devam edecek. Aksi bir karar alınmazsa 3 Ocak 2024 tarihinde otomatik olarak akaryakıt ve alkol ürünlerine uygulanan ÖTV tutarlarına altı aylık ÜFE oranında, yaklaşık %25’in üzerinde zam gelecektir. Şimdiden iyi yıllar dilerim…” ifadelerini kullanmıştı.
Yeni yılla birlikte zam yağmuru da başladı.. Benzin, motorin ve alkole gelen rekor zamlara sigara zammı da eklendi. Jack Grubu alkole yüzde 30 oranında zam yaptı.

haberimizvar.net- Türkiye İstatistik Kurumu enflasyon oranlarını açıkladı.

Benzin, motorin ve alkole yeni yılda zamlarına geleceği belirtilmişti. Alkollü içeceklere yeni yılda ilk zam geldi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Jack grubuna zam geldiğini duyurdu.

Öte yandan Dündar, yeni yılın alkole ilk zammı olduğunu da açıkladı. Erol Dündar, "İlk zammımız da geldi alkole #ZamGeldi Jack gurubuna" diyerek paylaştı.

Açıklanan verilere göre yüzde 30 civarında bir zam yapıldı. Jack’ın litresi 325 TL zamlandı.

Öte yandan TÜİK verileri açıklandı. Tüketici fiyatları yüzde 53.40’a ulaştı. Yurt içi üretici fiyatları yüzde 53.15’e çıktı.

Vergi Uzmanı Ozan Bingöl de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla zamların peş peşe geleceğini söylemişti.

Bingöl, “Değerli arkadaşlar yılın son günü moralinizi bozmak istemem ama zamlar bitmeyecek, 3 Ocak tarihinde de devam edecek. Aksi bir karar alınmazsa 3 Ocak 2024 tarihinde otomatik olarak akaryakıt ve alkol ürünlerine uygulanan ÖTV tutarlarına altı aylık ÜFE oranında, yaklaşık %25’in üzerinde zam gelecektir. Şimdiden iyi yıllar dilerim…” ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.