'Zararın Sadece Kendine' satışa çıktı

KÜLTÜR 02.11.2023 - 11:08, Güncelleme: 02.11.2023 - 11:08
 

'Zararın Sadece Kendine' satışa çıktı

Antalya’da yaşayan genç yazar Gözde Kırmızı’nın ‘Zararın Sadece Kendine’ adlı ilk kitabı satışa çıktı. Aydınlanma temeli üzerine inşa edilen kitapta, kişisel gelişime dair dikkat çekici bilgiler yer alıyor.

haberimizvar.net- Gözde Kırmızı’nın ilk kitabı ‘Zararın Sadece Kendine’ Ritim Sanat Yayınları’ndan satışa çıktı. Şu an için sadece yayınevinin satış kanalı üzerinden temin edilebilen kitap, yakın zamanda büyük online kitap satış platformlarında da yerini alacak. ‘Zararın Sadece Kendine’, insanların aydınlanmayı istemesiyle ya da aramasıyla bulamayacağını, aksine aramayı ve istemeği bıraktığında kendi kendine ortaya çıkacağını söylüyor. Kitabın yazarı Gözde Kırmızı,  aydınlanma yolunda bazı ipuçlarını derlediği kitabında özellikle nefes kontrolünün insanın yaşamını nasıl değiştirebileceğine değiniyor. GÖZDE KIRMIZI KİMDİR? Gözde Kırmızı, Eskişehir’de doğdu. Başarılı bir ilköğretim hayatı geçiren yazar, Deniz Denizcilik Lisesi’ni bitirdi ve uzak yol kaptanı oldu. Bir süre mesleğini yaptıktan sonra küçük yaştan beri ilgi duyduğu edebiyata yoğunlaşmaya karar verdi. Kaleme aldığı çeşitli eserler çevresindekilerce beğeni topladı. İlk basılı kitabı ise 2023’te Ritim Sanat Yayınları tarafından satışa çıkartıldı.
Antalya’da yaşayan genç yazar Gözde Kırmızı’nın ‘Zararın Sadece Kendine’ adlı ilk kitabı satışa çıktı. Aydınlanma temeli üzerine inşa edilen kitapta, kişisel gelişime dair dikkat çekici bilgiler yer alıyor.

haberimizvar.net- Gözde Kırmızı’nın ilk kitabı ‘Zararın Sadece Kendine’ Ritim Sanat Yayınları’ndan satışa çıktı. Şu an için sadece yayınevinin satış kanalı üzerinden temin edilebilen kitap, yakın zamanda büyük online kitap satış platformlarında da yerini alacak.

‘Zararın Sadece Kendine’, insanların aydınlanmayı istemesiyle ya da aramasıyla bulamayacağını, aksine aramayı ve istemeği bıraktığında kendi kendine ortaya çıkacağını söylüyor. Kitabın yazarı Gözde Kırmızı,  aydınlanma yolunda bazı ipuçlarını derlediği kitabında özellikle nefes kontrolünün insanın yaşamını nasıl değiştirebileceğine değiniyor.

GÖZDE KIRMIZI KİMDİR?

Gözde Kırmızı, Eskişehir’de doğdu. Başarılı bir ilköğretim hayatı geçiren yazar, Deniz Denizcilik Lisesi’ni bitirdi ve uzak yol kaptanı oldu. Bir süre mesleğini yaptıktan sonra küçük yaştan beri ilgi duyduğu edebiyata yoğunlaşmaya karar verdi.

Kaleme aldığı çeşitli eserler çevresindekilerce beğeni topladı. İlk basılı kitabı ise 2023’te Ritim Sanat Yayınları tarafından satışa çıkartıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.