Zeki Müren Antalya'da anıldı

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 11.10.2023 - 10:41, Güncelleme: 11.10.2023 - 10:41
 

Zeki Müren Antalya'da anıldı

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şubesi, vakfın değerli bağışçılarından 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'in vefatının 27. yıldönümünde, anma konseri gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Şubenin her yıl geleneksel olarak düzenlendiği ve bu yıl Zeki Müren şarkıları temasıyla gerçekleştirilen konser, Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından bedelsiz tahsis edilen Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşti. Sunuculuğu Alpdoğan Esenoğlu'nun üstlendiği konserde Şef Aydemir Tuncer yönetimindeki Antalya Türk Müziği Topluluğu, Müren'in sevilen şarkılarını seslendirdi. Gecede bir konuşma yapan TEV Antalya Şube Yürütme Kurulu Başkanı Arzu Aslan Kartal, “Ülkemizin en sevilen ve değerli sanatçılarından Zeki Müren'in anıları, kalplerimizdeki yerini ilk günkü canlılığı ile korurken, hatırası eğitimine ışık olduğu gençler ile sonsuzluğa uzanıyor. Cumhuriyetimizin 100. yaşında, Atatürk'ün mirasını yaşatmanın ve ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımanın sorumluluğunu taşıyoruz. Değerli bağışçılarımızın eğitime, bu ülkenin gençlerine sonsuz inancı sayesinde, gençlerimize eğitim fırsatları sunuyoruz" diye konuştu. Gecede, TEV'in, cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan duygu yüklü kampanya filmi de gösterildi.  Henüz hayattayken mal varlığını TEV ve Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Zeki Müren'in vefatının ardından oluşturulan TEV Zeki Müren Burs Fonu'ndan bugüne kadar Türkiye genelinde 4 binin üzerinde burs imkânı sağlandı.   
Türk Eğitim Vakfı (TEV) Antalya Şubesi, vakfın değerli bağışçılarından 'Sanat Güneşi' Zeki Müren'in vefatının 27. yıldönümünde, anma konseri gerçekleştirdi.

haberimizvar.net- Şubenin her yıl geleneksel olarak düzenlendiği ve bu yıl Zeki Müren şarkıları temasıyla gerçekleştirilen konser, Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından bedelsiz tahsis edilen Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşti. Sunuculuğu Alpdoğan Esenoğlu'nun üstlendiği konserde Şef Aydemir Tuncer yönetimindeki Antalya Türk Müziği Topluluğu, Müren'in sevilen şarkılarını seslendirdi.

Gecede bir konuşma yapan TEV Antalya Şube Yürütme Kurulu Başkanı Arzu Aslan Kartal, “Ülkemizin en sevilen ve değerli sanatçılarından Zeki Müren'in anıları, kalplerimizdeki yerini ilk günkü canlılığı ile korurken, hatırası eğitimine ışık olduğu gençler ile sonsuzluğa uzanıyor. Cumhuriyetimizin 100. yaşında, Atatürk'ün mirasını yaşatmanın ve ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşımanın sorumluluğunu taşıyoruz. Değerli bağışçılarımızın eğitime, bu ülkenin gençlerine sonsuz inancı sayesinde, gençlerimize eğitim fırsatları sunuyoruz" diye konuştu. Gecede, TEV'in, cumhuriyetimizin 100. yılına özel hazırlanan duygu yüklü kampanya filmi de gösterildi. 

Henüz hayattayken mal varlığını TEV ve Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı'na bağışlayan Zeki Müren'in vefatının ardından oluşturulan TEV Zeki Müren Burs Fonu'ndan bugüne kadar Türkiye genelinde 4 binin üzerinde burs imkânı sağlandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.