Zeytinköy'de uyuşturucu operasyonları

ASAYİŞ 05.09.2019 - 12:14, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Zeytinköy'de uyuşturucu operasyonları

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yıl boyunca Yeşildere, Doğuyaka ve Gebizli mahallelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında 1287 operasyon yaparken, 84 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı

haberimizvar.net Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde uyuşturucu madde satan, ticaretini yapan, nakleden kişi ve grupların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamında Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere, Doğuyaka ve Gebizli mahallelerinde, Asayiş, Trafik Denetleme, Çevik Kuvvet ve Özel Hareket Şube Müdürlükleri ile Muratpaşa ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görevli ekiplerin desteğiyle operasyon yapıldı. İki narkotik madde arama köpeğinin (NMAK) katılımıyla 5 uygulama noktasında denetim yapılırken, 6 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında; 343 kişi ve 37 araç sorgulandı. 14 sürücüye eksiklerinden dolayı 4 bin 842 TL cezası uygulandı. 84 KİŞİ TUTUKLANDI Ayrıca, 2019 yılı içerisinde Yeşildere bölgesi olarak bilinen Doğuyaka ve Gebizli mahallelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında 1287 operasyon yapılırken, 1366 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlar kapsamında toplam 84 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yıl boyunca Yeşildere, Doğuyaka ve Gebizli mahallelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında 1287 operasyon yaparken, 84 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı

haberimizvar.net Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde uyuşturucu madde satan, ticaretini yapan, nakleden kişi ve grupların yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Bu kapsamında Zeytinköy olarak bilinen Yeşildere, Doğuyaka ve Gebizli mahallelerinde, Asayiş, Trafik Denetleme, Çevik Kuvvet ve Özel Hareket Şube Müdürlükleri ile Muratpaşa ve Kepez İlçe Emniyet Müdürlüklerinde görevli ekiplerin desteğiyle operasyon yapıldı. İki narkotik madde arama köpeğinin (NMAK) katılımıyla 5 uygulama noktasında denetim yapılırken, 6 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlar kapsamında; 343 kişi ve 37 araç sorgulandı. 14 sürücüye eksiklerinden dolayı 4 bin 842 TL cezası uygulandı.

84 KİŞİ TUTUKLANDI

Ayrıca, 2019 yılı içerisinde Yeşildere bölgesi olarak bilinen Doğuyaka ve Gebizli mahallelerinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında 1287 operasyon yapılırken, 1366 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlar kapsamında toplam 84 kişi uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.